ACTUALITATEContrar a zeci de studii șetiințifice, medicul Simin Florescu spune că „dacă...

Contrar a zeci de studii șetiințifice, medicul Simin Florescu spune că „dacă nu se vaccinează, persoanele care au trecut prin boală ar putea face un episod mai sever“

Managerul Spitalului clinic “Dr. Victor Babeş”, Simin Florescu, a declarat marți că persoanele care au fost infectate cu noul coronavirus ar putea să facă un al doilea episod de boală “chiar mai sever” decât primul în cazul în care nu se vaccinează, transmite stiripesurse.

„Simpla trecere prin boală fără dublarea de vaccin nu oferă o garanție în acest sens. Pacienți care au trecut prin boală pot face un al doilea episod în lipsa unui vaccin poate chiar mai sever, nu putem să garantăm niciodată că va fi o formă mai puțin severă chiar și acesta al doilea episod care apare la un pacient este o evidență a faptului că răspunsul lui imun nu este unul adecvat. Aceasta este realitatea. Așa că totdeauna trebuie dublat de vaccin. Nu putem considera la un pacient care a trecut prin boală că al doilea episod va fi unul ușor, nu avem niciun fel de garanții pentru acest lucru. De aceea se și recomandă vaccinarea în mod general al tuturor pacienților, indiferent de trecerea prin boală”, a spus medicul.

În opinia sa, utilizarea anticorpilor monoclonali poate să reprezinte o parte din soluție pentru pandemie, dar aceasta “nu poate să fie singura soluție”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Problema este că nu sunt disponibile în cantitățile dorite pe plan internațional. Acolo este problema, la nivel de producție mai degrabă. (…) Există o parte a pacienților care ori nu răspund deloc la vaccinul administrat, dar este un număr foarte mic de pacienți ori pacienți la care imunitatea post-vaccinală se epuizează mai rapid decât ne-am aștepta. La acești pacienți într-adevăr administrarea de anticorpi poate să reprezinte o soluție. (…) Deși este o utilizare rațională și eficientă dar nu poate fi extinsă pe scară largă, nu poate să înlocuiască vaccinarea”, a susținut Florescu în cadrul dezbaterii „Anticorpii monoclonali-soluție în criza COVID-19″, organizată de DC News Media Group.

Numeroase studii științifice și cercetători internaționali o contrazic pe Simin Florescu

La o dezbatere despre Covid-19 din SUA, Robert W. Malone, un virusolog și imunolog american a cărei muncă s-a concentrat pe tehnologia ARNm, a vorbit despre importanța imunității naturale.

„De ce ne spun că imunitatea naturală nu ne protejează? De ce ne spun că dacă avem imunitate naturală, tot trebuie să primim vaccinul? Aceste lucruri nu au deloc sens.“, a spus medicul.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

De asemenea, într-un articol publicat pe R3media la începutul lunii octombrie, Marty Makary, profesor la Școala de Medicină Johns Hopkins și la Școala de Sănătate Publică Bloomberg, vorbește despre peste 15 studii demonstrează puterea imunității dobândite în urma infectării cu SARS-Cov-2.

Unul dintre acestea, efectuat pe 700.000 în Israel în urmă cu mai multe săptămâni, arată că persoanele care au fost bolnave de Covid au avut o probabilitate de 27 de ori mai mică de a se reinfecta și de a dezvolta o formă simptomatică a bolii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...