ȘTIRIMihai Neamțu despre George Soros: Miliardar ignorant și amoral, dar mai ales...

Mihai Neamțu despre George Soros: Miliardar ignorant și amoral, dar mai ales omul unei singure cărți

„Pentru birocrații UE suveranitatea nu aparține poporului, ci noii clase de tehnocrați atotștiutori și sacerdoți ai progresului”, afirmă teologul și scriitorul Mihail Neamțu.

El afirmă că anumite cercuri franco-germane de la Bruxelles doresc ca orice partid național-creștin din România să de vină irelevant.

Ideea este să se compromită orice alternativă la establishment, crede scriitorul.

„Suveranitatea statelor trebuie subordonată legii internaționale și instituțiilor internaționale.” Iată ce spunea George Soros într-un text celebru, iată crezul lui Dacian Cioloș de la Renew Europe. Pentru birocrații UE, suveranitatea nu aparține poporului (așa cum spune Constituția fiecărui stat-național), ci noii clase de tehnocrați atotștiutori și sacerdoți ai progresului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Mi-e tot mai clar că importante cercuri franco-germane de la Bruxelles vor ca orice partid cu dimensiune național-creștină să devină irelevant în România: amintirea lui Corneliu Coposu s-a stins, PNȚCD a fost eliminat din scenă (chiar acum douăzeci de ani), Traian Băsescu e istorie, PMP e-n afara Parlamentului, PNL copiază doctrinar USR și orice alternativă la establishment ajunge să fie demonizată.
Nu accepți filozofia lui Soros? Inculții te asociază imediat cu Șoșoacă (nicidecum cu Edmund Burke). Vin, așadar, vremuri grele pentru patrioții și creștin-democrații din politica românească”, a afirmat scriitorul.

Mihai Neamțu consideră că mai sunt încă zeci de milioane de europeni care „continuă să creadă-n cultura clasică, în conceptul de memorie antitotalitară și identitate națională sau reprezentare democratică a poporului”.

El în acuză pe George Soros că este „ignorant și amoral și mai ales omul unei singure cărți”. Opiniile lui Neamțu amintesc de caracterizarea pe care Viktor Orban i-a făcut-o lui Soros: „Cel mai corupt om din lume, un criminal economic care urmărește să creeze un imperiu unic, cu gândire unică și model social unic”

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sub influența lui Klaus Iohannis, conservatorii din PNL au fost marginalizați sau chiar eliminați din Sfatul Țării. În discursul privitor la familie, credință ori naționalitate, Florin Cîțu și Dacian Cioloș vorbesc aceeași limbă. E dreptul domniilor lor, desigur. Dar ce facem cu 80% din populația României care se opune agresivei propagande LGBT sau ideologiei de gen? Îi vom socoti pe toți „medievali”?

În ultimii 20 ani, agenda subversivă a lui George Soros (miliardar ignorant și amoral, dar mai ales omul unei singure cărți) a împânzit societatea civilă cu mesaje de tip revoluționar, colectivist, anti-american și anti-creștin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Propaganda secularistă (Planned Parenthood) și discursul rasist (Black Lives Matter) au isterizat, treptat, marginea frustrată a unei generații dezorientate și dezrădăcinate, mai atentă poate la consumul de marijuana decât la pericolul chinezesc. Din fericire, majoritatea est-europenilor a rămas sceptică față de radicalismul mișcărilor „la firul ierbii” (astro‐turfing) regizate după modelul tactic leninist al stângistului Saul Alinsky.
Nu toți vrem să privim competiții artistice sau meciuri de fotbal în arene-curcubeu. Nu toți visăm la transformarea Balcanilor într-un culoar pentru viitoarele valuri de refugiați. Nu toți suntem fascinați de limbarița internaționalei tovărășești care promovează ideea unei Europe fără rădăcini și fără frontiere.

Sunt încă zeci de milioane de cetățeni europeni decenți care continuă să creadă-n cultura clasică, în conceptul de memorie antitotalitară și identitate națională sau reprezentare democratică a poporului. Iată de ce sper (și mă rog) ca și-n România să existe o reprezentare politică a bunului simț și a normalității. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a concluzionat Mihai Neamțu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Perfectă sinteză a situației!

    Cât de tăntălăi sunt socialiștii care se lasă dirijați, finanțați de această lichea profitoare care o zi face așa zisă filantropie, adică iși cumpără mercenari pentru ideologia lui revanșardă, și altă zi capturează ca un rechin resurse strategice de la natiunile unde a reușit să-și impună „bursierii” ca și consilieri (cum e Pralong , consiliera lui Iohannis) sau miniștrii in alte țări. Sau credeați că dă banii gratis, fără interese?

    Socialiștii ar trebui să respingă banii murdari ai acestui ticălpos speculant și tatăl tuturor șpăgarilor care cumpără direct partide și politicieni…

  2. “amintirea lui Corneliu Coposu s-a stins, PNȚCD a fost eliminat din scenă (chiar acum douăzeci de ani), Traian Băsescu e istorie, PMP e-n afara Parlamentului, PNL copiază doctrinar USR” – e ca în testele IQ în care ți se înșiruie niște chestii și ți se spune că unele dintre ele nu sunt ca celelalte și tu trebuie să spui care nu au ce căuta acolo. A ajuns tocmai neoconservatorul lui Petrov să vorbească despre compromisul alternativelor la establishment…

  3. Acest Mihai Neamtzu vine sa ne spuna cumva mai voalat faptul ca strugurii sunt acrii pentru ca el nu ajunge la ei sa ii guste. O fi iesit acele partide din viata publica dar ideea este ca in parlament a intrat AUR care pana acum s-a dovedit ca este pe partea national crestina! Si clar e mult mai crestin si mai nationalist decat a fost vreodata PMP!

  4. sorosh pare a fi mail mult reptila decat om. ati vazut Dumneavoastra un om care joaca tenis de camp la 95 de ani…sau cum este madame reptila a angliterei care…calareshte…? ha! stiti ce fac cu plasma din sange (cica a copiilor este “cea mai calitativa”) tratamente de rejuvenare! toate drogurile sunt “inmultite” cu plasma din sange uman. de aceea cerinta asta masiva in ultimii ani de “dona” sange. in fapt ei au nevoie de PLASMA nu de sange. suna nebunesc…din pacate, cat se poate de real. dar, cred ca stiati deja, insa nimeni nu indrazneste sa spuna ca acesti demoni pe pamant ne mananca copiii. PE BUNE.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...