ACTUALITATEMasca de protecție a ajuns și în scena Nativității, în Italia

Masca de protecție a ajuns și în scena Nativității, în Italia

Masca de protecție a ajuns și în scena Nativității, într-un târg de Crăciun din Italia, un artist realizând o lucrare inspirată din actuala criză sanitară, informează ȘtiriTVR.ro.

„Toate personajele sunt îmbrăcate după moda vremii, dar așa cum noi trebuie să purtăm acum mască și să respectăm distanțarea social și persoanajele din scena Nașterii Domnului au aceste caracteristici”, a spus Gennaro Di Virgilio, artist Italian din Napoli.

Pe de altă parte, menționează sursa citată, în timp ce multe târguri de Crăciun sunt anulate, există și zone unde aceste evenimente au fost adaptate pandemiei.

Astfel, târgul de Crăciun organizat în Bavaria poate să fie vizitat doar din mașină.

Vizitatorii trec prin fața standurilor și comandă mâncare sau suveniruri. Organizatorul este proprietarul unei pensiuni și spune că a fost inspirat de restaurantele care au serviciu de tip drive in.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite