ACTUALITATEMarea Britanie: Un spital i-a tăiat accesul la mâncare și apă unui...

Marea Britanie: Un spital i-a tăiat accesul la mâncare și apă unui pacient condamnat de o instanță la eutanasiere, chiar în Ajunul Crăciunului

Un spital din Marea Britanie a decis să ceară în justiție oprirea tratamentului care îl ține în viață pe un pacient de origine poloneză, iar cererea a fost acceptată, informează Life Site News.

În consecință, chiar în Ajunul Crăciunului, spitalul i-a tăiat pacientului accesul la apă și mâncare, relevă sursa citată, în ciuda apelurilor surorii și mamei acestuia.

„I-am rugat ca măcar să aștepte să vină mama și să-și ia la revedere. N-au făcut-o”, a precizat sora pacientului.

Familia acestuia a cerut să-l ducă pe acesta la un spital din țara sa natală, dar unitatea medicală din Marea Britanie a refuzat.

Singura persoană care susține decizia instanței și a spitalului de a-l eutanasia pe pacientul polonez – există o hotărâre care interzice publicarea numelui persoanelor implicate în acest caz – este soția acestuia.

Interesant este că unul dintre cei doi judecători care a respins apelul familiei la decizia inițială a instanței este Eleanor King, cea care a respins și apelul tatălului micuțului Alfie Evans, în încercarea de a-l salva pe micuț de la eutanasie.

Sora și mama pacientului polonez afirmă că acesta nu ar fi acceptat niciodată eutanasierea, pentru că este credincios catolic foarte devotat. Mai mult, ele afirmă că respectivul a fost revoltat de ceea ce i s-a întâmplat lui Alfie Evans și decizia spitalului de a-i tăia de la tratamentul care-l ține în viață este cu atât mai scandaloasă cu cât acesta respiră singur, fără ajutorul aparatelor.

Polonezul a fost internat în spitalul britanic din regiunea unde locuiește după ce a suferit un atac de cord și a rămas cu afecțiuni cerebrale în urma incidentului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...