ACTUALITATEMarea Britanie testează a treia doză de vaccin anti-Covid-19 pe 3000 de...

Marea Britanie testează a treia doză de vaccin anti-Covid-19 pe 3000 de persoane de toate vârstele, sub pretextul „amenințării tulpinii indiene”

În Marea Britanie încep primele experimente pentru a treia doză de vaccin anti-Covid-19. Trei mii de persoane de toate vârstele cărora li s-au administrat ambele doze ale serului în stadiul incipient al campaniilor de vaccinare vor fi vaccinați cu încă o doză pentru a se observa cum reacționează organismul, informează Aleph News.

Cercetătorii vor să vadă dacă mai fi nevoie de încă un rapel și cu care anume din vaccinurile deja existente ar fi recomandat să se facă acesta, după ce doctorul american Anthony Fauci și directorul general al Pfizer susțin că este nevoie de o a treia doză a vaccinului produs de BioNTech, la un interval cuprins între opt și doisprezece luni de la imunizarea „completă”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Totodată, compania Moderna a început să lucreze la noi variante de vaccin, îmbunătățite și adaptate noilor tulpini.

Cei vaccinați în cadrul testelor britanice vor ține un jurnal în care să consemneze toate reacțiile adverse pe care le au în urma vaccinării. După administrarea celei de-a treia doze, li se va măsura nivelul de anticorpi la distanță de o lună o lună, trei și doisprezece luni. În acest studiu, guvernul britanic va investi 19,3 milioane de lire sterline.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Guvernul britanic face studii pentru Pfizer la sugestia lui CEO Pfizer si Fauci. Cheltuie pentru ei aproape 20 milione lire din banul public pentru ca apoi Pfizer sa vanda britanicilor produsul verificat pe cheltuiala acestora. Multumim poporului britanic care scuteste Pfizer de cheltuieli din profit.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...