vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEPresa din China îl descrie pe George Soros ca un „terorist economic...

Presa din China îl descrie pe George Soros ca un „terorist economic global”, în timp ce magnatul îl acuză pe Xi Jinping de ultranaționalism

Unul dintre site-urile de știri de stat din China l-a numit pe investitorul progresist George Soros drept „terorist economic global”, după ce acesta s-a pronunțat împotriva unei investiții de miliarde de dolari în China a companiei BlackRock, cu sediul în New York, Soros numind-o „o greșeală tragică”, pentru că ar duce la pierderea multor bani.

Articolul din China, publicat de Global Times la începutul acestei luni, îl acuză pe Soros că a furnizat sume mari de bani lui Jimmy Lai, un fost director de presă, închis în prezent, pentru că a sprijinit protestele anti-Beijing din Hong Kong în 2019.

Într-o lucrare ulterioară pentru Wall Street Journal, Soros a scris: „Investirea de miliarde de dolari în China este acum o greșeală tragică. Clienții BlackRock pot pierde bani și, mai important, interesele de securitate națională ale SUA și ale altor democrații vor fi afectate”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

De asemenea, Soros a publicat un alt articol, de data aceasta în Financial Times, unde a spus că președintele chinez Xi Jinping „s-a ciocnit cu realitatea economică”, susținând că „represiunea sa împotriva întreprinderii private a fost un obstacol semnificativ asupra economiei” și „Ar putea duce la un accident”.

Într-un articol publicat separat pentru Wall Street Journal luna trecută, Soros l-a numit pe președintele Xi „cel mai periculos dușman al societăților deschise din lume”.

„Xi este ultranaționalist și dorește ca China să devină puterea dominantă din lume. De asemenea, este convins că Partidul Comunist Chinez trebuie să fie un partid leninist, dispus să își folosească puterea politică și militară pentru a-și impune voința ”, a adăugat Soros.

Pentru faptul că Soros a conspirat cu fondatorul cotidianului Apple, Jimmy Lai, pentru a încuraja o „revoluție a culorilor” în Hong Kong în 2019, articolul îl descrie și pe Soros drept „cea mai rea persoană din lume” și „fiul lui Satana”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea, Global Times nu s-a oprit aici. Într-o a doua opinie, acesta a scris: „George Soros, care este disprețuit de mulți din întreaga lume pentru declanșarea și profitarea crizelor, a început o nouă campanie împotriva economiei Chinei în legătură cu recentele acțiuni de reglementare ale țării. Dar, la fel ca eșecurile sale repetate și pierderile masive la pariurile împotriva celei de-a doua economii din lume, ultima încercare a lui Soros nu este doar sortită eșecului, ci va șterge orice credibilitate pe care o mai are”, scrie RemixNews.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Până acum ceva timp îi suspectam pe sorosică&co. de posesie de minte dar azi aș zice că mai degrabă, banii mulți n-au neapărat o legătură directă cu mintea.În cazul neomarxismului de caviar, jocul în care au integrat China simultan cu distrugerea Euramaricii le cam iese pe nas.Acum nu mai au cărți de jucat contra lui Ping, care după ce, viclean, le-a furnizat pandemia mult visată de Gates și Rochefeller, le aduce aminte la modul grobian că China e o autarhie în ascensiune pe când ei sunt proprietari doar pe coșmarul lor mult iubit și câteva conteinere de hârtii care vor putea fi folosite la ștersul dosului când va vrea mușchii lui.Socy Desky are o criză de sughiț și transpirații reci, dar ce va fi mai rău pentru ei de abia începe.Oihrropa Merkeliană deprivată de energie și bun simț visează procesoare în vreme ce.Putin,zâmbitor, stă cu mâna pe robinetul de gaz.America se prăbușește iar Australiei îi mai lipsesc, deocamdată, planurile cincinale.Bojo e o glumă proastă.Pe scurt, nu încap mai multe săbii într-o teacă iar asta o învață Socy, hardway.Sper să-l văd târându-și nădragii pe highway, ca odinioară ultimul împărat chinez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE