duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEMarea Britanie | Cine își face cruce într-o zonă de protecție a...

Marea Britanie | Cine își face cruce într-o zonă de protecție a unui centru de avorturi riscă închisoarea

Un anunț (foto) al administrației locale din orașul englez Bournemouth (Marea Britanie) afirmă că printre alte activități interzise, în zonele de „protecție” ale unui centru care oferă avorturi, se găsesc și „rugăciunea auzibilă”, „citirea scripturii”, „aruncarea cu apă sfântă” sau „semnul crucii”.

Aceste activități sunt interzise, de luni până vineri, între orele 7 dimineața și 7 seara. Conform anunțului postat de Consiliul Local din Bournemouth, cei care încalcă aceste dispoziții riscă amenzi de 100 de lire sterline sau dosar penal.

Așa zisele „zone de protecție” sunt suprafețe în jurul unui centru medical unde se realizează avorturi, pe care autoritățile din unele state le-au instituit, ca persoanele care se duc să-și ucidă copilul nenăscut să nu se întâlnească sau să audă argumente din partea celor care susțin viața.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceste măsuri vin pe fondul unei creșteri a numărului de avorturi în Marea Britanie. Astfel, în 2021 în Anglia și Țara Galilor s-au înregistrat 214 256 de avorturi, depășind vechiul record, stabilit în 2020, de 209 917 copii omorâți.

Chiar și așa, nu e destul: există voci dinspre asociații medicale care cer liberalizarea totală a avortului, inclusiv până în momentul nașterii, scrie Breitbart.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate