duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEMarea Britanie | Cine își face cruce într-o zonă de protecție a...

Marea Britanie | Cine își face cruce într-o zonă de protecție a unui centru de avorturi riscă închisoarea

Un anunț (foto) al administrației locale din orașul englez Bournemouth (Marea Britanie) afirmă că printre alte activități interzise, în zonele de „protecție” ale unui centru care oferă avorturi, se găsesc și „rugăciunea auzibilă”, „citirea scripturii”, „aruncarea cu apă sfântă” sau „semnul crucii”.

Aceste activități sunt interzise, de luni până vineri, între orele 7 dimineața și 7 seara. Conform anunțului postat de Consiliul Local din Bournemouth, cei care încalcă aceste dispoziții riscă amenzi de 100 de lire sterline sau dosar penal.

Așa zisele „zone de protecție” sunt suprafețe în jurul unui centru medical unde se realizează avorturi, pe care autoritățile din unele state le-au instituit, ca persoanele care se duc să-și ucidă copilul nenăscut să nu se întâlnească sau să audă argumente din partea celor care susțin viața.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceste măsuri vin pe fondul unei creșteri a numărului de avorturi în Marea Britanie. Astfel, în 2021 în Anglia și Țara Galilor s-au înregistrat 214 256 de avorturi, depășind vechiul record, stabilit în 2020, de 209 917 copii omorâți.

Chiar și așa, nu e destul: există voci dinspre asociații medicale care cer liberalizarea totală a avortului, inclusiv până în momentul nașterii, scrie Breitbart.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE