ACTUALITATEFostul ministru, Ionuț Popescu, despre criza politică: Se lămuresc tot mai mulți...

Fostul ministru, Ionuț Popescu, despre criza politică: Se lămuresc tot mai mulți oameni cât sunt de ipocriți, de infantili și, până la urmă, cât de periculoși sunt cei de la USR

Fostul de ministru de finanțe, Ionuț Popescu, a criticat dur formațiunea USRPLUS, în urma scandalului politic din coaliția de guvernare.

El spune că USR a arătat că este un partid „de ipocriți, de infantili”.

„Singurul lucru bun din această criză politică este acela că USR este în picaj, indiferent dacă rămân la guvernare sau dacă depun moțiune împreună cu AUR sau PSD. Se lămuresc tot mai mulți oameni cât sunt de ipocriți, de infantili și, până la urmă, cât de periculoși sunt. După părerea mea, nici PUNR, PDAR, PRM și care or mai fost, nu erau atât de nocivi pentru politica românească, așa cum este USR-ul…”, a scris Ionuț Popescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...