luni, aprilie 15, 2024
OPINIIMai țineți minte?

Mai țineți minte?

Când îi vedeți pe Andrei Caramitru, pe Rareș Bogdan, pe Sighiartău, pe Ciolacu și pe restul, nu-i mai numesc, care fac acum pe patrioții indignați, să țineți minte următoarele:

1) Când Ambasada Austriei se băga în treburile interne ale României, în favoarea PNL-USR, Austria era bună. Nu era cu rușii.
2) Când Austria, prin Raiffeisen, stimula protestele – legitime de altfel – împotriva Guvernului, astfel intervenind în viața politică a României, Austria ERA BUNĂ. Nu era cu rușii.
3) Când Austria, prin Raiffeisen Bank, promova evenimente despre Transilvania, în care nu apărea cuvântul România, dar de care beneficia elita PNL, în frunte cu actualul europarlamentar Mircea Hava, fostul primar al Albei – Iulia, Austria era bună. Nu era cu rușii.
4) Când primarul PNL al Albei Iulia a ales să construiască proiectul orașului în jurul simbolurilor administrației austriece, sub care au suferit românii de-acolo, Austria era bună. Nu era cu rușii.
5) Când primarul PNL al Timișoarei transforma ocupația austriacă a orașului în eliberare, în ciuda tuturor evidențelor suferințelor îndurate de români sub „eliberatori”, Austria era bună.Nu era cu rușii.
6) Când șeful OMV negocia direct cu Iohannis pe legea offshore, Austria era bună, pentru că i-o „trăgea” pesede-ului. Nu era cu rușii, deloc.
7) Când Iohannis a numit un ministru – Virgil Popescu – care este legat ombilical de OMV, fiind într-un conflict de interese cât planeta, Austria era bună. Nu era cu rușii.
8 ) Când ministrul de externe al României spunea austriecilor „Trebuie să priviți România aproape ca și un nou land federal”, Austria era bună. Nu era cu rușii. Atunci, CTP-ul ne făcea pe noi „naționaliști”, „nostalgici”, „ceaușiști”. Acum, a realizat brusc că austriecii sunt neo-naziști…Și cu rușii.
9) Azi, în ziarul domnului Tolontan se titrează: „CORESPONDENȚĂ DIN AUSTRIA. Expertă de origine română din Viena: „Nehammer reacționează doar la demonstrații de forță. Românii trebuie să înceteze cu atitudinea umilă!”. Când ziceam noi că trebuie să terminăm cu acceptarea umilinței la noi acasă, ne-ați făcut albie de porci.

Și exemplele pot continua. Cât de tâmpiți ne credeți?

În aceste condiții, cum poate vreun politician să vină să spună că el „negociază” cu Austria? Ce să negociezi când ai acceptat deja totul? Poți negocia când ai cu ce, când ai un atu, o armă ascunsă. Când poți afecta interesele celuilalt, printr-o mișcare a ta, atunci poți negocia cu el. Ce să negocieze statul român cu Austria, când s-a pus ÎN GENUNCHI în fața lui?

Voi, în viața reală, negociați cu cerșetorii? CTP-ule, crucișătorule, Negruțiu, Mîndruță și voi restul de tonomate, voi negociați cu cerșetorii pe care-i întâlniți pe trotuar? Normal că nu. Dar în același timp, 20 de ani ne-ați spus să ne punem în genunchi în fața oricui, că ne va fi bine. Bine? Bine v-a fost doar vouă, care v-ați îmbogățit din „promo” sau „PR” de la ei.
Voi i-ați tâmpit pe oameni „să fie eroi în turul 2”, voi ați inflamat ura și partizanatul anti-românesc în această țară, voi ați nenorocit copiii ai căror părinți au plecat la muncă în străinătate din cauza politicienilor pe care i-ați promovat de 20 de ani.

De ce nu cereți mă, demisia președintelui, responsabilului cu politica externă, așa cum i-ați cerut-o premierului pentru un incendiu într-un club privat? Că n-ați primit ordinul…blestemați ce sunteți.

Vorba poetului, „Să nu dea Dumnezeu cel sfânt, /Să vrem noi sânge, nu pământ!…”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. Așa făceau dacă în locul Austriei era Suedia, de exemplu. Uitând că în perioada 2017-2019 fetișizau pagina de facebook a Ambasadei Suediei din România. Juisau la postările ei și se făceau chiar articolel laudative, gen, “cine este în spatele paginii Ambasadei Suediei?”, sau, “Ambasada Suediei a comunicat că plăcuța suedeză este legală în Suedia” , de parcă despre legalitatea ei în Suedia era vorba.

  • zupper-vais UBER ALLES!
   (“rasa cea mai alba” o poate refutta pana si pe Alba-ca-Zapada:
   -era chestia aia cu piticii,
   diformi,nanishti)

 2. perfect adevatat. Eu ii am cap pe securistii ceausisti, care slujeau regimul cu abnegatie, si imediat dupa revolutie au devenit ca prin magie luptatori anti-comunisti si capitalisti de succes. Multi au si certificate de revolutionari desi misiunea lor era allta la revolutie.. Asa fac si cozile de topor neosecuriste de acum. Daca ajungem sub rusi o sa vedeti ca radu tudor va deveni cel mai mare admirator al lui putin si al culturii ruse, ii va linge de 10 ori mai puternic decat i-a scuipat, sa-si repare greseala.

 3. “….Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
  Nici în mormânt!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE