ACTUALITATE Mon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de...

Mon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de investire ca Primar al Sectorului 1. Cum se va înțelege cu locuitorii?

Clotilde Armand a depus joi, 29 octombrie, jurământul de investire ca primar al Sectorului 1 al Capitalei.

Momentul a dezvăluit o persoană care se chinuia să rostească în mod corect cuvintele cuprinse în jurământ.

Avocatul Dan Chitic a comentat acid momentul: „Sunt străini. Ei nu vorbesc, ei urlă o non-limbă, o pseudo-română, vorbind scrâșnit și răstit, butucănos, încruntați – așa, pe modelul Gauleiterului Iohannis, cu ură și determinare… să apere interesele celor care i-au uns sa fie “aleși”. Vorbesc ca niște stăpâni care ne fac onoarea să ne conducă, pătrunși de rolul lor “civilizator”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

In rest, scopul scuza mijloacele, nu-i așa? A meritat sa fie furat votul românilor pentru a stârpi “corupția”, nu-i așa?!”.

Clotilde Armand a depus jurământul cu mâna pe Biblie și cu încheierea „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, spre diferență de mulți dintre colegii ei de la USR/PLUS, care au refuzat „formularea religioasă”

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate