ACTUALITATEMon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de...

Mon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de investire ca Primar al Sectorului 1. Cum se va înțelege cu locuitorii?

Clotilde Armand a depus joi, 29 octombrie, jurământul de investire ca primar al Sectorului 1 al Capitalei.

Momentul a dezvăluit o persoană care se chinuia să rostească în mod corect cuvintele cuprinse în jurământ.

Avocatul Dan Chitic a comentat acid momentul: „Sunt străini. Ei nu vorbesc, ei urlă o non-limbă, o pseudo-română, vorbind scrâșnit și răstit, butucănos, încruntați – așa, pe modelul Gauleiterului Iohannis, cu ură și determinare… să apere interesele celor care i-au uns sa fie “aleși”. Vorbesc ca niște stăpâni care ne fac onoarea să ne conducă, pătrunși de rolul lor “civilizator”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

In rest, scopul scuza mijloacele, nu-i așa? A meritat sa fie furat votul românilor pentru a stârpi “corupția”, nu-i așa?!”.

Clotilde Armand a depus jurământul cu mâna pe Biblie și cu încheierea „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, spre diferență de mulți dintre colegii ei de la USR/PLUS, care au refuzat „formularea religioasă”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...