miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEMon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de...

Mon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de investire ca Primar al Sectorului 1. Cum se va înțelege cu locuitorii?

Clotilde Armand a depus joi, 29 octombrie, jurământul de investire ca primar al Sectorului 1 al Capitalei.

Momentul a dezvăluit o persoană care se chinuia să rostească în mod corect cuvintele cuprinse în jurământ.

Avocatul Dan Chitic a comentat acid momentul: „Sunt străini. Ei nu vorbesc, ei urlă o non-limbă, o pseudo-română, vorbind scrâșnit și răstit, butucănos, încruntați – așa, pe modelul Gauleiterului Iohannis, cu ură și determinare… să apere interesele celor care i-au uns sa fie “aleși”. Vorbesc ca niște stăpâni care ne fac onoarea să ne conducă, pătrunși de rolul lor “civilizator”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

In rest, scopul scuza mijloacele, nu-i așa? A meritat sa fie furat votul românilor pentru a stârpi “corupția”, nu-i așa?!”.

Clotilde Armand a depus jurământul cu mâna pe Biblie și cu încheierea „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, spre diferență de mulți dintre colegii ei de la USR/PLUS, care au refuzat „formularea religioasă”

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate