ACTUALITATE Mon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de...

Mon Dieu! Româna stâlcită în care Clotilde Armand a depus jurământul de investire ca Primar al Sectorului 1. Cum se va înțelege cu locuitorii?

Clotilde Armand a depus joi, 29 octombrie, jurământul de investire ca primar al Sectorului 1 al Capitalei.

Momentul a dezvăluit o persoană care se chinuia să rostească în mod corect cuvintele cuprinse în jurământ.

Avocatul Dan Chitic a comentat acid momentul: „Sunt străini. Ei nu vorbesc, ei urlă o non-limbă, o pseudo-română, vorbind scrâșnit și răstit, butucănos, încruntați – așa, pe modelul Gauleiterului Iohannis, cu ură și determinare… să apere interesele celor care i-au uns sa fie “aleși”. Vorbesc ca niște stăpâni care ne fac onoarea să ne conducă, pătrunși de rolul lor “civilizator”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

In rest, scopul scuza mijloacele, nu-i așa? A meritat sa fie furat votul românilor pentru a stârpi “corupția”, nu-i așa?!”.

Clotilde Armand a depus jurământul cu mâna pe Biblie și cu încheierea „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, spre diferență de mulți dintre colegii ei de la USR/PLUS, care au refuzat „formularea religioasă”

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite