luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEMacron recunoaște că majoritatea jafurilor violente din Paris sunt comise de străini,...

Macron recunoaște că majoritatea jafurilor violente din Paris sunt comise de străini, dar spune că „nu există o legătură între imigrație și insecuritate”

După ce președintele francez Emmanuel Macron a recunoscut că străinii comit jumătate din toate crimele din Paris, noi date arată acum că în unele zone, ratele criminalității pentru străini sunt și mai slabe, cum ar fi jafurile violente.

La postul de televiziune France 2, Macron a explicat pe 26 octombrie că:

„Da, când ne uităm la criminalitatea din Paris, nu putem să nu vedem că cel puțin jumătate din infracțiunile pe care le observăm provin de la oameni care sunt străini, fie care sunt în situație incertă sau în așteptarea dreptului de ședere.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Contactat de oficiul de știri francez 20 Minutes, Ministerul de Interne a clarificat că Macron se referea la primele șase luni ale anului 2002. Potrivit sediului poliției din Paris, „48% dintre cei chestionați pentru fapte de delincvență la Paris sunt străini”.

Cu toate acestea, sediul poliției din Paris a transmis și informații că, în primele șase luni ale anului 2022, străinii au fost cu mult suprareprezentați în anumite infracțiuni grave. Acest grup a fost responsabil pentru 70,4% din jafurile violente și 75,6% din furturile simple, potrivit datelor de la sediul poliției și serviciul ministerial de statistică pentru securitate internă.

Parisul are totuși o populație străină mai mare, prezentând 15% populație de origine străină față de 8% în restul țării. Cu toate acestea, conform datelor, 15% din populație a fost responsabilă pentru 70% din jafurile violente.

Macron, la rândul său, a spus că a refuzat să facă o „generalizare” și „nu va face niciodată o legătură existențială între imigrație și insecuritate”, conform Remix News.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate