ACTUALITATELumea a luat-o Woke: Noul Superman va fi bisexual / În California,...

Lumea a luat-o Woke: Noul Superman va fi bisexual / În California, magazinele de jucării sunt obligate să aibă o secțiune dedicată copiilor „neutri de gen”

Noul Superman va fi bisexual, a anunțat DC Comics pe siteul oficial. n următorul număr al revistei de benzi desenate DC Comics, care va fi lansat în noiembrie, Jon va fi prezentat într-o relație cu prietenul său, Jay Nakamura.

Povestea face parte din seria „Superman: Fiul lui Kal-El”, care îl urmărește pe Jon după ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent.

De când seria a fost lansată în iulie, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice și a protestat împotriva deportării refugiaților.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-un număr anterior, Jon a început o prietenie cu Jay – un reporter cu ochelari și cu părul roz.

DC Comics a declarat că perechea se va implica romantic în viitoarea ediție, a cincea, după ce Jon „e epuizat mental și fizic în încercarea de a salva pe toată lumea”.

Creatorul seriei, Tom Taylor a declarat pentru BBC că atunci când i s-a oferit pentru prima oară postul a meditat la „ce ar trebui să fie Superman astăzi”. „M-a frapat faptul că ar fi o adevărată ocazie ratată dacă l-am înlocui pe Clark Kent cu un alt salvator <straight>, a spus Taylor.

Spre surprinderea sa, înainte de a putea lansa ideea că Jon ar fi bisexual, i s-a spus că DC Comics deja medita la această idee.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„A avut loc o schimbare reală în ultimii ani. Acum zece ani, acum cinci ani, acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit”, a spus Taylor.

El a spus că, în ciuda reacției adverse din partea „trolilor” de pe rețelele de socializare, reacția la poveste a fost copleșitor de pozitivă.

Tot în America, California a devenit primul stat care îi obligă pe marii retaileri să amenajeze standuri de jucării și de produse pentru îngrijit copii într-o manieră neutră de gen, scrie BBC.

Legea, care a fost semnată de guvernatorul Gavin Newsom (Partidul Democrat) sâmbătă, nu interzice expunerea acestor produse în secțiuni pentru băieței și pentru fetițe, dar obligă la existența unei secțiuni „neutre”.

Conform actului normativ, trebuie ca fiecare magazin să aibă „o selecție rezonabilă” de jucării și produse de îngrijit copiii, chiar dacă au fost promovate pentru un anume gen.

Companiile vor fi amendate cu 250 dolari la prima abatere și 500 de dolari de la următoarele. Legea va intra în vigoare începând cu 2024 și se va aplica magazinelor cu cel puțin 500 de angajați.

Evan Low (democrat), unul dintre autorii legii, spune că „segregarea jucăriilor printr-un construct social despre ceea ce este potrivit pentru un anume gen este în antiteză cu gândirea modernă”.

Noua lege face parte dintr-un efort mai larg al marilor companii de a elimina diferențele dintre genuri, sub pretextul „combaterii stereotipurilor de gen”.

În 2015, marele lanț de magazine Target a anunțat deja că va renunța la folosirea semne bazate pe gen în unitățile sale.

Recent, revista pentru bărbați Playboy a pus pe copertă, pentru prima oară, un bărbat homosexual îmbrăcat în femeie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Peterson Jordan spunea că marxismul este ideologia resentimentului.La fel ca narcisistul Karl, dușman al apei cu săpun, activist înfocat al unui ipotetic proletariat ale cărui roade ale muncii ezita consecvent a le plăti ca un păduche boieresc ce se clama, aflat în întreținerea clanlui Siemens via nepotul Frederich, păduchii activiști curenți își urlă resentimentul în fața celor pe care nu-i vor emula vreodată, oamenii normali, cu meserii și abilități, productivi, capabili de a trăi pe picioarele lor, numiți simplu, middle class. Păduchii respectivi ar fi doar rezonabil de enervanți dacă n-ar avea alți aliați de circumstanță, însă dintr-o altă clasă de paraziți, pe cei numițiși mai scurt, swamp.Și cum bogăția atrage mulți patogeni care se aseamănă între ei, infecția mai cuprinde și alți infractori, mari și mici, de la orientații blm și carteluri și până la oportuniștii coprorați și miliardarii dubioși cu cetățenie incertă care, se pare că au o scurtătură spre putere nestipulată în Constituție. Și cum toate astea put a shithole african, tot așa miroase de ceva vreme California și ale ei străzi neosocialiste. Politica a băgat ditamai gigantul în groapa de rahat.S-ar părea,vorba lui Moulineux, că asta e limita ei și că, de oriunde ar porni, în cele din urmă va trânti tot.Unii bărbați și femei de stat sunt providențiali, ca Trump sau Reagan dar ei sunt prea rari și nu apar întotdeauna.Socoteala e simplă.Nu poți da o bună parte din venitul tău unui grup de oameni ca să-l gestioneze în folosul tău și să fii sigur că nu-i vor fura și te vor ajuta la nevoie.Asta e statul.asistențial, unde ți-o iei pe banii tăi ,și când nu, ei ajung la alții care n-au contribuit cu nimic iar când nu mai sunt, ești vândut la amanetul băncilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...