ACTUALITATETransgenderism | Playboy a pus, pentru prima oară, pe coperțile sale, UN...

Transgenderism | Playboy a pus, pentru prima oară, pe coperțile sale, UN BĂRBAT. Un alt bărbat, declarat SPORTIVA anului în Noua Zeelandă

Transgenderismul ia avânt în lumea largă. În cea mai recent episod din acest serial a intrat și celebra revistă pentru adulți, Playboy. Faimoasă pentru frumusețile feminine pe care le-a promovat de-a lungul timpului, revista a publicat pentru prima oară pe copertă un bărbat, scrie Breitbart.

Pe coperta lunii octombrie, revista l-a pus pe homosexualul Brentman Rock, un tânăr de origine filipineză de 23 de ani. Este vorba despre coperta variantei online, deoarece Playboy nu mai apare în versiune tipărită de anul trecut.

Evenimentul a fost considerat ca un reper pentru comunitatea LGBT. Tânărul apare îmbrăcat în costum de iepuraș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este un mare lucru pentru comunitatea LGBT, pentru comunitatea mea de oameni maronii ca Playboy să aibă pe copertă un bărbat și totul este atât de suprarealist”, a declarat Rock.

În același plan, puțin mai încolo de Statele Unite, în Noua Zeelandă, un bărbat biologic a fost declarat sportiva anului.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Este vorba despre Laurel Hubbard, bărbatul care a luat parte la competiția feminină de haltere de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Laurel Hubbard a câștigat premiul acordat celei mai bune sportive, acordat de către Universitatea din Otago. Premiul are o istorie de peste un secol.

Hubbard s-a declarat „recunoscător pentru toată susținerea și blândețea pe care le-a primit de la cadrele didactice și studenții de la Universitatea Otago”.

„Atleții nu pot concura la Olimpiadă fără susținerea și încurajarea prietenilor, a familiei și a suporterilor. Acest premiu aparține tuturor care au fost parte din călătoria mea olimpică”, a mai zis Hubbard.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Daaaa, gura pacatosului adevar graieste: mizeria de lgbt-etc. e o „comunitate de oameni maro” in cea mai deplina acceptie a cuvantului… „maro”!

    Iar sceleratii care promoveaza smintelile astea vor merge, la pachet cu promovatii, intr-o reproducere fidela, undeva in Iad, a celebrelor Sodoma si Gomora. Le dorim distractie placuta!

    • Oricum aceasta revista a promovat mereu pornografia. Or in acest domeniu au fost promovati puternic si prima data si poponarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate