ACTUALITATECrește numărul deceselor în rândul persoanelor vaccinate anti-covid. Franța anunță 9 decese...

Crește numărul deceselor în rândul persoanelor vaccinate anti-covid. Franța anunță 9 decese și lansează o alertă cu privire la riscul tahicardiei

Franța a anunțat, joi, 9 decese în rândul persoanelor vaccinate anti-covid, după ce în urmă cu câteva zile anunța că 5 persoane și-au pierdut viața imediat după vaccinare.

În continuare, autoritățile susțin că nu există date certe care să dovedească că aceste decese au fost cauzate de vaccinare, anunță L’Express, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, toate decesele se referă la „persoane în vârstă, care locuiesc în case de îngrijire pentru bătrâni sau în reședințe pentru bătrâni, care prezentau toate boli cronice și se aflau sub tratament intens”.

Pe de altă parte, Agenția pentru Medicamente (ANSM) a lansat o alertă cu privire la riscul tahicardiei, după ce 4 persoane au dezvoltat episoade de tahicardie (accelerarea bătăilor inimii), după vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite