ACTUALITATELudovic Orban: Trebuie să iau foarte în serios și candidatura la președinția...

Ludovic Orban: Trebuie să iau foarte în serios și candidatura la președinția României

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat marți seară, la Kanal D, odată cu candidatura la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, trebuie să ia foarte în serios și candidatura la președinția României. Acesta a precizat că va face analize serioase, pentru ca alegerile să fie câștigate de liberali cu cel mai bun candidat, informează news.ro.

E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conștient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul și candidatura la Președinția României, pentru că președintele Partidului Național Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidențiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite