joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATELudovic Orban dă de înțeles că Florin Cîțu ar fi un fel...

Ludovic Orban dă de înțeles că Florin Cîțu ar fi un fel de guvernator impus din afară pentru PNL, așa cum a fost Brukenthal în Transilvania

Președintele PNL, Ludovic Orban, a dat de înțeles că statutul lui Florin Cîțu în fruntea formațiunii ar fi similară cu numirea unui „guvernator” din afară, așa cum a fost Samuel von Brukenthal în Transilvania.

„V-ați sui într-un avion dacă ați ști că pilotul nu are permis de pilot de avion, ci permis de conducere de tractor? Eu nu m-aș sui, vă spun sincer. L-am văzut pe președinte că a fost la un eveniment de amplasare a statuii lui <La mulți ani, von Brukenthal>, Samuel von Brukenthal. Știți, Samuel von Brukenhtal a fost guvernator numit de la Viena pe Transilvania. Eu cred că PNL nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci de un președinte ales de membrii PNL, pentru că numai așa va putea să conducă cu adevărat conform voinței bazei partidului și conform a ceea ce este firesc și de bun simț, să țină cont de nevoile fiecărei filiale, de nevoile fiecărui primar”, a spus, conform Mediafax, Ludovic Orban, informează inpolitics.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a fost prezent la inaugurarea statuii lui Samuel Brukenthal de la Sibiu. Brukenthal a fost guvernatorul Transilvaniei pe vremea răscoalei conduse de Horia, Cloșca și Crișan.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele Klaus Iohannis este considerat un aliat al premierului Florin Cîțu în cursa pentru șefia PNL.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate