ACTUALITATELudovic Orban dă de înțeles că Florin Cîțu ar fi un fel...

Ludovic Orban dă de înțeles că Florin Cîțu ar fi un fel de guvernator impus din afară pentru PNL, așa cum a fost Brukenthal în Transilvania

Președintele PNL, Ludovic Orban, a dat de înțeles că statutul lui Florin Cîțu în fruntea formațiunii ar fi similară cu numirea unui „guvernator” din afară, așa cum a fost Samuel von Brukenthal în Transilvania.

„V-ați sui într-un avion dacă ați ști că pilotul nu are permis de pilot de avion, ci permis de conducere de tractor? Eu nu m-aș sui, vă spun sincer. L-am văzut pe președinte că a fost la un eveniment de amplasare a statuii lui <La mulți ani, von Brukenthal>, Samuel von Brukenthal. Știți, Samuel von Brukenhtal a fost guvernator numit de la Viena pe Transilvania. Eu cred că PNL nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci de un președinte ales de membrii PNL, pentru că numai așa va putea să conducă cu adevărat conform voinței bazei partidului și conform a ceea ce este firesc și de bun simț, să țină cont de nevoile fiecărei filiale, de nevoile fiecărui primar”, a spus, conform Mediafax, Ludovic Orban, informează inpolitics.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a fost prezent la inaugurarea statuii lui Samuel Brukenthal de la Sibiu. Brukenthal a fost guvernatorul Transilvaniei pe vremea răscoalei conduse de Horia, Cloșca și Crișan.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele Klaus Iohannis este considerat un aliat al premierului Florin Cîțu în cursa pentru șefia PNL.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...