joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEJohnny Depp avertizează că nimeni nu este „imun” la „cultura anulării”, a...

Johnny Depp avertizează că nimeni nu este „imun” la „cultura anulării”, a cărei victime suntem toți: Mișcări inițiate cu intenții bune care au scăpat de sub control

Marele actor american Johnny Depp a participat la Festivalul de Film de la San Sebastian, Spania, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră. Acesta a ținut un discurs în care critică „cultura anulării” (cancel culture), întrucât multe mișcări au pornit cu intenții bune, dar au scăpat de sub control, sugerează artistul, potrivit Huffington Post.

„Diferitele mișcări care au apărut, cu cele mai bune intenții, au scăpat atât de mult de sub control încât pot spune că nimeni nu este imun pentru că este nevoie doar de o frază… de o singură frază și toți vor fi împotriva ta.”, a precizat Johnny Depp.

Actorul a fost acuzat de fosta lui soție, Amber Heard, că a abuzat-o. Legat de aceste acuzații, Johnny Depp a spus că nu poate fi vorba de așa ceva: „Nu i-am făcut nimic. Fac doar filme.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Artistul a spus că, potrivit rapoartelor Variety and Deadline, „s-a întâmplat multor oameni. Acest gen de lucruri se pot întâmpla femeilor, bărbaților, copiilor. Din păcate, la un moment dat, încep să creadă că acest lucru este normal. Sau că este vina lor, când, de fapt, nu este.”, referitor la problemele survenite în urma acuzațiilor de abuz.

Totodată, actorul a mărturisit că este „îngrijorat” de faptul că prezența sa la festival „jignește oamenii”, pentru că nu a vrut să jignească pe nimeni.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE