luni, februarie 6, 2023
RECOMANDĂRILiga Studenților (LS IAȘI) are nevoie de susținere pentru lupta împotriva certificatelor...

Liga Studenților (LS IAȘI) are nevoie de susținere pentru lupta împotriva certificatelor verzi și a altor abuzuri din universități! Cum puteți ajuta?

Liga Studenților (LS IAȘI) strânge fonduri pentru a-și putea continua luptele împotriva abuzurilor din universități, în special împotriva certificatului verde impus în instituțiile de învățământ superior. Iată mesajul organizației:

„Ajutați-ne să ducem la capăt demersurile noastre pentru eliminarea certificatului verde! Bătăliile juridice cu universitățile nu pot fi duse fără sprijinul dumneavoastră!

Activitatea noastră presupune următoarele cheltuieli:

  • taxe de timbru pentru intentarea acțiunilor (50-200 lei / dosar), exercitarea căilor de atac sau pentru recuzarea unor judecători ori strămutarea unor dosare (100 de lei / cerere);
  • cheltuieli poștale, transportul la diferite instanțe în țară și pentru întâlniri cu reprezentanții guvernului sau ai universităților etc.
  • consilierea studenților carantinați și amendați abuziv sau care sunt victima unor infracțiuni comise de cadre didactice sau persoane cu funcții de conducere în universități (în general abuz în serviciu, amenințare, șantaj) și formularea de denunțuri și plângeri penale.

În spatele rezultatelor noastre, în fiecare lună, sunt zeci de ore de asistență juridică în sprijinul studenților”, scrie pe pagina de Facebook a Ligii.

Cei care doresc să susțină demersurile Ligii Studenților o pot face aici:

1. Cu cardul, prin PayPal
https://www.paypal.me/ligastudentilor
sau aici
http://ligastudentilor.net/sustine-ls-iasi/

2. Prin virament bancar în contul nostru deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Iaşi
RO02RZBR0000060018925736 (RON)
S.W.I.F.T.: RZBRROBU
Nume: Asociația Liga Studentilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

3. Prin revolut, folosind tag-ul @ligastudentilor sau linkul http://revolut.me/ligastudentilor ori la nr. de telefon +04 0788.388.488
cu mențiunea „procese universități”.

Poziția organizației privind condiționarea studenților de vaccinare, testare sau trecere prin boală, o regăsiți aici, iar cea cu privire la introducerea certificatul verde în universități aici.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate