joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEFranța: 22% dintre tinerii cu vârste între 18 și 30 nu se...

Franța: 22% dintre tinerii cu vârste între 18 și 30 nu se consideră nici bărbați, nici femei, ci non-binari. Un documentar prezintă inclusiv copii de 14 ani sau profesori la Sorbonna în această situație

22% dintre tinerii cu vârsta cuprinsă în intervalul 18-30 de ani nu se simt nici bărbați, nici femei, arată rezultatele unui sondaj realizat de Institutul Francez pentru Opinia Publică (IFOP) și citat de Le Monde.

Pe baza acestui sondaj a fost realizat documentarul „Nici fată, nici băiat: cercetare asupra unui nou gen” realizat de programul Zona Interzisă de pe canalul M6.

Documentarul prezintă situații reale, în care tineri „non-binari” își prezintă poveștile, dar și reacțiile familiilor lor. Definirea de sine ca „a-gen, fără gen, neutru, non-binar, gender fluid [tradus ciudat ca„ fluid de gen ”] ” … nu înseamnă a fi transgender. Aici nu se pune problema intervenției chirurgicale sau a tratamentului hormonal. Pe de altă parte, o persoană non-binară poate fi homosexuală, heterosexuală sau bisexuală. Mulți tineri sunt modelați după Bilal Hassani , 21 de ani, care a reprezentat Franța la Eurovision 2019, scrie Le Monde.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În material este documentat și cazul unui băiat de doar 14 ani, Theo, care se îmbracă precum o fată și poartă gene false și perucă lungă. Printre cei menționați este și un Alpheratz, un profesor de lingvistică și semiotică de la celebra universitate Sorbonna, care se consideră „de gen neutru” într-un corp de femeie.

Teoria de gen sau ideologia gender susține că o persoană nu are un gen care corespunde cu sexul biologic, ci este o construcție socială care poate fi aleasă în funcție de ce se „simte” respectivul. De la apariția acestei teorii în Occident au apărut zeci de „genuri”.

În România a existat o tentativă legislativă de a interzice prozelitismul acestei ideologii în școli, care a fost adoptată de Parlament. Președintele Iohannis a contestat-o la Curtea Constituțională, iar CCR a invalidat-o.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE