vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEConservatorii din UE s-au adunat la Varșovia pentru a-și uni eforturile de...

Conservatorii din UE s-au adunat la Varșovia pentru a-și uni eforturile de contracarare a politicii Bruxellesului. PNȚCD, singurul partid din România prezent la reuniune

Liderii patrioți din Uniunea Europeană s-au adunat sâmbătă la Varșovia în încercarea de a aduce o schimbare în Uniunea Europeană, pe care o acuză că subminează statele-națiune suverane, potrivit Euronews.

„Vrem să schimbăm politica de la Bruxelles”, a scris premierul ungar Viktor Orban pe Facebook înaintea întâlnirii de sâmbătă.

Pe ordinea de zi este crearea unei noi alianțe naționaliste care să devină a doua cea mai mare grupare din Parlamentul European.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Lucrăm de luni de zile pentru a crea o familie europeană puternică, sperăm că putem face un pas spre acest obiectiv astăzi sau mâine”, a spus Orban.

Jaroslaw Kaczynski, liderul Partidului Lege și Justiție, aflat la conducerea Poloniei, a fost cel care a deschis adunarea de la Varșovia. Printre participanți se numără și Marine Le Pen, președintele Partidului Adunarea Națională din Franța, Santiago Abascal, liderul VOX din Spania, Viktor Orban, primul ministru al Ungariei, și Mateusz Morawiecki, premierul Poloniei.

Întâlnirea urmează unei vizite efectuată de Marine Le Pen la Budapesta, în octombrie, care a făcut parte dintr-un efort al acesteia și al lui Viktor Orban de a consolida dreapta europeană.

Se întâmplă, de asemenea, pe măsură ce atât guvernul polonez, cât și cel maghiar rămân blocate într-un impas cu UE, care a suspendat acordarea de fonduri pentru cele două state.

Europarlamentarul Cristian Terheș a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde a precizat că PNȚCD, partidul din care face parte, este singura formațiune politică din România care se află la masa discuțiilor de la Varșovia, prin președintele Aurelian Pavelescu:

„Summit-ul liderilor conservatori din UE este în plină desfășurare la Varșovia. PNTCD este singurul partid din România participant la summit. Se discută despre apărarea suveranității naționale a țărilor membre UE, în contextul în care noua coaliție de guvernare din Germania și Macron din Franța doresc federalizarea UE, adică distrugerea statelor naționale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Comunitatea Europeană și UE au fost gândite pornind de la ideea de “Europa națiunilor suverane” si așa trebuie să rămână.

Dacă până în 1918 Partidul Național Român (PNR) din Transilvania a militat pentru drepturile românilor și unirea acestora într-un singur stat, în prezent PNTCD, continuatorul PNR, luptă pentru apărarea suveranității naționale a României.
Dacă alții au murit să avem un stat național, suveran, independent, unitar si indivizibil, noi trebuie să luptăm să-l păstrăm astfel.“, a scris europarlamentarul Terheș pe pagina sa de Facebook.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Pentru contracararea politicii Bruxellesului, i-auzi. Dar nu și în ceea ce privește vaccinarea, nu? Doar acuși câteva săptămâni tuna și fulgera marele conservator Orban că toți trebuie să se vaccineze și cine nu o face e un pericol pentru sine și pentru ceilalți și va muri.
    Totul începe să aibă iz de gargară politică și parcă vezi că or s-o și scalde cât de curând cu “valorile iudeo-creștine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate