ACTUALITATELecție de demnitate. Mircea Lucescu este mijlocul războiului, dar nu pleacă, deși...

Lecție de demnitate. Mircea Lucescu este mijlocul războiului, dar nu pleacă, deși mulți o fac: Eu nu sunt laș. Aș da un exemplu negativ pentru toată lumea

Rusia a declanșat joi dimineață războiul în Ucraina, iar în mijlocul conflictului este prins și marele antrenor român, Mircea Lucescu.

Acesta este antrenorul echipei ucrainene Dinamo Kiev și este, actualmente, în capitala acestei țări. Cu toate acestea, veteranul de 76 de ani spune că nu are de gând să plece, pentru că ar da un exemplu negativ celorlalți.

Lucescu a făcut această afirmație în contextul în care agențiile de presă prezintă imagini cu mii de oameni care încearcă să părăsească Kiev-ul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Deocamdată stau și aștept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, locul 14, la Kiev, dar să vedem ce e cu starea de urgență.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media

Ministrul Tineretului și Sportului a suspendat orice manifestare sportivă pentru 30 de zile… Parlamentul a ratificat starea de urgență, e clar că nu mai jucăm deocamdată. Să vedem până când ține nebunia asta.

Vai de capul nostru ce ne este dat să trăim, n-aș fi crezut niciodată că mai este posibil așa ceva… Elțân a lăsat lucrurile nepuse la punct… așa încurcate, neclarificate după destrămarea Uniunii Sovietice…

Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. În niciun caz…

Păi aș da un exemplu negativ pentru toată lumea… de frică, de panică, de neseriozitate… cum să fac așa ceva? Să sperăm că n-o să fie nimic și s-or potoli oamenii ăștia mari și fără minte… să le vină mintea la cap.

Lumea așteaptă, ce să facă? Totul depinde de ruși, nu de ucraineni, că nu ei atacă… Să vedem și ce efect au, dacă au, sancțiunile astea internaționale date rușilor”, a declarat Mircea Lucescu pentru fanatik.ro

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. D-le Ursan,

    Eu, când vorbesc cu dvs., vorbesc singur ? Dvs. citiți ce spune Stânga americană ? I-ați corecta ?

    Da, probabil ML nu e laș, plus că nu se grăbește să spună de care „oameni mari” vorbește (și unii și alții ?!), ca să nu mai spun cât (cred eu că) înțeleg românii despre ce a lăsat Boris nepus la punct.

    Stânga americană a spus, acum niște luni, că în lumea liberă există vreo șase mari agenții internaționale de știri, iar jurnaliștii liberi scriu „rezumate”, ori „dau mai departe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate