duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEMihail Neamțu, reacție la expoziția blasfemiatoare de la Parlamentul European: Astea sunt...

Mihail Neamțu, reacție la expoziția blasfemiatoare de la Parlamentul European: Astea sunt „valorile europene” pe care trebuie să le acceptăm în schimbul unor fonduri structurale?

Scriitorul și teologul Mihail Neamțu a reacționat la expoziția blasfemiatoare găzduită de Parlamentul European, în care Iisus Hristos este prezentat înconjurat de apostoli homosexuali.

Neamțu se întreabă dacă acestea sunt „valorile europene” pe care România trebuie să le accepte, în schimbul fondurilor venite de la Bruxelles.

„Ca și mitocănia prostului, obrăznicia îndrăcitului n-are are limite. În capitala Europei, niște artiști bolnavi au convins politicienii extenuați de huzur să găzduiască-n Parlamentul European o expoziție care-l prezintă pe Iisus înconjurat de perverși sau pederaști.
Astea sunt „valorile europene” pe care trebuie să le acceptăm în schimbul unor fonduri structurale? Se vor face petiții și pentru combaterea blasfemiilor ofensatoare pentru miliarde de creștini practicanți?”, a reacționat Mihai Neamțu.

Expoziția în sine conține mai multe imagini care îngrozesc, inclusiv așa-zise măicuțe care se sărută. Există o imagine în care pare că un Hristos negru, crucificat, este „îmbrățișat” de un alt bărbat, alb, dezbrăcat (imagini video mai jos).

Parlamentul European nu este la prima ispravă de acest gen. Instituția a numit ca ambasador al „drepturilor LGBT” un homosexual care s-a pozat drept Maica Domnului cu barbă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Cam atât a durat toleranța și loberalismul.

  LGBTQxyz și-au dat arama pe față. Ei cer respect dar nu pot să se exprime decât furând simboluri sacre, profanând și blasfemiind simbolurile noastre sfinte. Trecem peste faptul că legea cultelor interzice bătaia de joc la adresa simbolurilor. Dar moral vorbind este scoaterea măștii și dovada că LGBTQxyz sunt extremiști, heitări violenți care nu tolerează și nu respectă lucrurile sfinte ale celorlalți și atacă cu agresivitate de diavoli de fiecare datî când pot.

  pînă când ne trezim și ne apărăm simbolurile. Pentru că azi atacă simbolurile, mâine vă bagă în inchisoare pentru că nu sunteți de acord cu sexul lor murdar pe la spate

 2. Noi, poporul nu am accepta asa ceva in schimbul fondurilor. Problema e ca intre noi si perversii din ue se afla cei pe care i-am ales sa ne reprezinte. Ei poarta intreaga vina pentru raul care a intrat in tara. Nu isi fac datoria pentru ca au intors spatele celor care i-au votat. Sa le fie rusine! Va venii si momentul platii pentru ca au vandut suveranitatea Romaniei. Istoria nu ii va ierta. Iar Dumnezeu ii va judeca!

  • Dumnezeu nu îi va judeca, pentru că nu există. Nu va veni nici un moment al plății. Au învins și se vor bucura de victoria lor perfectă până la adânci bătrâneți. Poporul român a dovedit că nu le va face niciodată nimic, doar latră ca proștii la proteste.

   De asemenea, poporul a dovedit că, da, chiar e dispus să accepte orice perversiune în numele prosperității. În fond doar de asta am intrat în UE, nu pentru că eram pătrunși de cine știe ce respect pentru valorile liberale.

   Câtă dreptate a avut Patapievici în “Politice”!

 3. leadershipul UE ca si cel al SUA nu e neaparat in asentimentul tuturor, e o clica antihristica care a acaparat puterea politica si economica.. sigur se poate argumenta despre lipsa de reactie a cetatenilor, ca o acceptare tacita a acestor ‘valori’.. totusi eu am interactionat cu europeni de calitate, multi dintre ei sunt mai crestini in atitudine ca noi astia ortodocsi vanjosi care ne-am bagat sub paturi cand s-a dat ordin de pandemie si inchidere a bisericilor.. sa nu ne socotim superiori si urmasi ai Sf Andrei precum cei din vechime se socoteau ‘fii ai lui Avraam’ dar faptele lor nu erau ca ale sfintilor, si am vazut ce au patit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE