luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEKlaus Iohannis l-a decorat pe Raed Arafat cu Ordinul național „Steaua României”...

Klaus Iohannis l-a decorat pe Raed Arafat cu Ordinul național „Steaua României” în grad de „Cavaler”

Raed Arafat a anunțat că a fost decorat de Klaus Iohannis, președintele României, cu Ordinul național „Steaua României” în grad de „Cavaler”:

„Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația „Steaua României” în grad de “Cavaler”, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totodată, vreau sa adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!“, a scris șeful DSU pe Facebook.

Reamintim că, de curând, Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea unui blackout în România, fapt ce a determinat o isterie în rândul populației din județul Constanța, unde toate magazinele de specialitate au fost golite de generatoare electrice.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. In loc sa fie in puscarie,Raed Arafat primeste Ordinul național „Steaua României” in grad de Cavaler. Deci un patruped a ajuns cavaler. Bravos natiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate