luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATETreabă nemțească: Ministerul de Interne condus de Lucian Bode (PNL) cumpără 600...

Treabă nemțească: Ministerul de Interne condus de Lucian Bode (PNL) cumpără 600 de mașini BMW, de la un prieten de-al lui Klaus Iohannis. Sindicaliștii acuză că licitația a fost aranjată

Ministerul Afacerilor Interne (MAI), condus de Lucian Bode (PNL) va achiziționa pentru Poliția Rutieră 600 de mașini BMW, grație unui contract de 98 de milioane de lei, a anunțat Europa Liberă.

Beneficiarul contractului este nimeni altul decât Michael Schmidt, unul dintre cei mai buni prieteni ai președintelui României, Klaus Iohannis.

Mai precis, este vorba despre firma acestuia, Automobile Bavaria SRL. Sindicatul de poliție Europol dă de înțeles într-un comunicat oficial, că licitația ar fi fost aranjată: „Licitația a fost una ,,cu cântec” am putea spune noi, întrucât specificațiile tehnice pe care producătorii trebuiau să le îndeplinească au fost foarte dure, însa UNA a sărit în evidență: se dorea o autospecială cu o putere minimă de 130 kW, motor pe benzină, cuplu motor min. 290 Nm, tracțiune integrală 4×4 permanent (AWD), tipul caroseriei să fie AA, iar transmisia să fie automată pe o cutie de minim (atenție!) 8+1 trepte. Aici licitația a devenit extrem de interesantă! Încă de la apariția anunțului de participare (15.05.2022) am stat și am căutat ce modele de autovehicule s-ar putea mula pe aceste specificații.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Nu mică ne-a fost mirarea când, după aproximativ 2 săptămâni de căutări și discuții cu reprezentanți ai marilor dealeri auto, am ajuns la concluzia că SINGURA marcă ce ,,pică” pe aceste specificații este BMW. Iar tipul de BMW este 320ix. Acum, nu o să fim noi cei cârcotași, fiind relevant faptul că vom primi multe (sperăm la mai mult de una pe județ) autospeciale ,,adevărate” de poliție, așa cum multe țări (toate) din blocul comunitar au în dotare. Dar nu putem să nu ne întrebăm retoric – oare chiar atât de importantă era acea cutie de 8+1 trepte?! IGPR-ul nu putea să lărgească puțin sfera și să solicite o plajă mai largă pentru ca tot ce înseamnă producător auto de marcă să participe la licitație?!”.

Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria, este un vechi prieten de-al lui Klaus Iohannis, încă de pe vremea când acesta era primar la Sibiu, scrie Inpolitics. Schmidt i-a asigurat o locuință de lux pe durata campaniei electorale în urma căreia a fost ales președinte.

Afaceristul de origine germană organizează anual festivalul Ovăzului, Haferland, unde în acest an s-au dus Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă (foto).

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Operațiunea Sparanghelul a salvat agricultura germană in lockdovvn

  Operațiunea Beemveul salvează industria auto in crisa ecologică.

  Operațiunea Schvveighofer ajută 25 de companii forestiere austro germane să radă pădurile țării in timp ce Iohannis stă de șase cu serviciile

  Iohannis a fost inventat de serviciile germane, a fost scos din palarie de ei și de presa lor plătită și acum prestează

  și e abia ce vedem. Există mafia retrocedărilor, mafia cumpărărilor de terenuri agricole, mafia porturilor, și evasiunea fiiscală uriașă a corporațiilor germane.

  Dimensiunile jafului colonial sunt prodigioase și nu le vedem deoarece statul se imprumută masiv și rostogolește efectele pe care o să le simtim cand FMI o să ne aducă in sclavie cu biruri ca să isi recupereze datoria infinită cu cămătărie infinită . România a fost blocată la statutul de datornic care nu poate scăpa de datorie ci plătește dobânzi uriașe la infinit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE