marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEIsterie la Constanța, după anunțul lui Arafat cu blackout-ul. Oamenii au cumpărat...

Isterie la Constanța, după anunțul lui Arafat cu blackout-ul. Oamenii au cumpărat toate generatoarele electrice: Este o întreagă nebunie! Au golit stocurile în totalitate

Criza de generatoare din Ucraina și Republica Moldova s-a mutat și în România, iar Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a avut grijă să bage panica în oameni, avertizându-i să se aprovizioneze cu apă și alimente, deoarece lipsa pe termen lung a energiei electrice ar putea duce și la oprirea alimentării cu apă potabilă.

Astfel, locuitorii din Constanța s-au speriat de anunțul făcut de Raed Arafat, legat de posibilitatea unui blackout masiv în România, așa că au golit rafturile magazinelor de generatoare. Niciun magazin din Constanța nu mai are pe stoc generatoare electrice.

Ce a declarat Raed Arafat:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Instituțiile cheie cum ar fi spitale, unități de pompieri sunt dotate cu generatoare industriale, iar fiecare dintre noi e bine să aibă în casă provizii de apă și alimente, pentru că lipsa pe termen lung a energiei ar putea duce și la oprirea alimentării cu apă potabilă în anumite zone ”, a explicat, de curând, Arafat.

Ulterior anunțului șefului DSU, locuitorii din Constanța au dat iama în magazinele de specialitate și au cumpărat toate generatoarele. Deși stocurile au fost epuizate în totalitate, comercianții spun că în continuare au cereri.

„Nu mai avem niciun model pe stoc momentan, nu știm exact cauza exactă, în ultima săptămână este o întreagă nebunie pe partea de generatoare. Din păcate nu deținem o dată exactă așteptăm să fim anunțați când se va reface stocul.”, a declarat, pentru Replica, reprezentantul centrului comercial Leroy Merlin din Constanța.

De asemenea, Dedeman sau Hornbach au rămas cu stocurile goale.

„Nu mai avem pe stoc generatoare de la mijlocul săptămânii trecute, în doar câteva zile s-au terminat toate. Se pare că oamenii se pregătesc pentru orice eventualitate, nu se știe…”, au spus reprezentanții Dedeman.

„Nu mai avem nimic, nimic pe stocuri, vin foarte greu totul depinde de furnizor, peste tot în țară în magazinele Hornbach stocurile sunt lichidate ”, au precizat, la rândul lor, cei de la Hornbach.

De regulă, prețurile la generatoare de uz casnic pornesc de la 2000 de lei și poate ajunge până la 5000 de lei, însă oamenii sunt dispuși să plătească oricât pentru lumină și căldură, conform Replica.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. sa-si scoata si banii din banci, s-a vazut din plandemonie cat de bine au ajums toti cei care s-au uitat in gura puturoasa a lu arafat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE