ACTUALITATEJurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș despre dr. Flavia Groșan: Marea ei eroare e...

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș despre dr. Flavia Groșan: Marea ei eroare e că a făcut o schemă de tratament prea ieftină și s-a supărat Big Pharma

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș a comentat comentariile făcute în jurul dezvăluirilor făcute de dr. Flavia Groșan și modul în care aceasta a tratat, cu succes, pacienții de covid.

Ziaristul scrie că ea a comis o singură mare „greșeală”: de a realiza o schemă de tratament prea ieftină.

„Cu Flavia Groșan e simplu. N-a venit cu leacuri băbești, n-a cerut să i se breveteze vreun medicament. Așa că nu poate fi considerată escroacă. Marea ei eroare e ca a facut o schemă de tratament prea ieftină și s-a supărat Big Pharma.
Eu am fost cel care a scris ca medicii sunt „ceasornicarii și lutierii lui Dumnezeu.” Acum îi rog să o judece pe Flavia Grosan doar pe acei medici care n-au primit sponsorizări de la firmele de medicamente”, a scris Boanchiș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite