ACTUALITATEJurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș despre dr. Flavia Groșan: Marea ei eroare e...

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș despre dr. Flavia Groșan: Marea ei eroare e că a făcut o schemă de tratament prea ieftină și s-a supărat Big Pharma

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș a comentat comentariile făcute în jurul dezvăluirilor făcute de dr. Flavia Groșan și modul în care aceasta a tratat, cu succes, pacienții de covid.

Ziaristul scrie că ea a comis o singură mare „greșeală”: de a realiza o schemă de tratament prea ieftină.

„Cu Flavia Groșan e simplu. N-a venit cu leacuri băbești, n-a cerut să i se breveteze vreun medicament. Așa că nu poate fi considerată escroacă. Marea ei eroare e ca a facut o schemă de tratament prea ieftină și s-a supărat Big Pharma.
Eu am fost cel care a scris ca medicii sunt „ceasornicarii și lutierii lui Dumnezeu.” Acum îi rog să o judece pe Flavia Grosan doar pe acei medici care n-au primit sponsorizări de la firmele de medicamente”, a scris Boanchiș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...