ACTUALITATEJucătorului de la Paris Saint-Germain care a refuzat să joace cu tricoul...

Jucătorului de la Paris Saint-Germain care a refuzat să joace cu tricoul LGBT i se va cere să-și ceară scuze în public dacă motivele sale sunt „nefondate”

Fotbalistul senegalez Idrissa Gueye a refuzat să poarte un tricou pe care apărea steagul LGBT și astfel nu a putut evolua în partida pe care echipa sa, Paris Saint-Germain (PSG), a disputat-o sâmbătă 14 mai.

Multe echipe de fotbal din marile campionate europene afișează în aceste zile simboluri ale ideologiei LGBT, pentru a celebra „Ziua Internațională Împotriva Homofobiei, Bifobiei și Transfobiei (IDAHOBIT)”.

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a confirmat faptul că Gueye nu este accidentat, ci a lipsit „din motive personale”. Potrivit BBC, sportivului i s-a cerut să clarifice motivul pentru care acesta a refuzat să joace.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cheikhou Kouyate
sursă foto: Getty Images/ BBC

Federația Franceză de Fotbal cere lămuriri, cu precizare că, în cazul în care absența sa s-a datorat refuzului de a se afișa cu steagul LGBT, va trebui să prezinte scuze publice, potrivit AFP. Comisia de etică a Federației va analiza situația.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Poziția lui Gueye a fost susținută de politicieni de seamă din Senegal. Președintele țării, Macky Sall, a scris pe Twitter că convingerile religioase musulmane ale lui Gueye trebuie respectate, în timp ce ministrul sportului, Matar Ba, a scris că Gueye este susținut de oamenii țării sale, alături de o fotografie a mijlocașului aflat în pelerinaj la Mecca.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cheikhou Kouyate de la Crystal Palace și Ismaila Sarr de la Watford au postat pe rețelele de socializare în apărarea coechipierului lor de la naționala Senegalului. Kouyate a postat o poză cu el însuși alături de Gueye pe Instagram, cu o descriere pe care îl numește pe Gueye „un bărbat adevărat”. Sarr a postat o poză cu el și Gueye, însoțită de trei emoticoane cu inimă și descrierea: „100%”.

Homosexualitatea este ilegală în Senegal și se pedepsește cu închisoare de până la cinci ani.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Rusia trebuia oare să se lase înconjurată de cordonul sanitar USA-NATO-UE fără să se apere? Războiul de azi datează din 2014. Guvernele ucrainiene de după această dată s-au vândut Statelor Unite și mafiei mondialo-globaliste actuale.
    România are de ales între a rămâne, de bine de rău, ceea ce a fost, adică o țară cu tradiția și obiceiurile ei, ori a deveni un bordel de pulangii, lesbiene, teoreticieni pizdologi, și alți trăzniți întru Satana. În al doilea caz, vom dispărea ca popor, înainte de sfârșitul secolului XXI. Deja, în zece ani, Ungaria ne va depăși ca număr de locuitori, poate chiar și Bulgaria.
    Din Pakistanezii, Kurzii, Ceylonezii și ceilalți sclavi importați nu putem fabrica Români, după cum nu putem fabrica, din rahat, Bici care să și pocnească.
    Cu toată forța lor economică și militară actuală, Statele Unite sunt o țară de Bandiți și de Idioți. Bandiții, cu Biden în frunte, vor trebui beliți până la ultimul. Altfel se va alege praful de Statele Unite. Bordelul SUA va pierii de boșorogeală, minciună și neputințe interne. Comunismul iudeo-bolșevic nu a distrus poporul rus, nici religia lui ortodoxă, nici tradiția lor pravoslavnică. În cadrul Bordelului sau Babilonului american, comunismul încurajat de cadavrul ambulant Biden și inconștienții din cele două ”partide” ar putea avea șansa pe care nu a avut-o în Rusia. Asta va fi șansa lumii, adică distrugerea din temelii a actualei Uniuni, USA, pe care președintele Trump nu a reușit să o regenereze. Într-o formă sau alta, Statele Unite vor pierii ca și Uniunea Sovietică, care va moștenii, probabil, ruinele Deveselului, așa cum a moștenit, în anii 1944-1945, ruinele României, ajunsă azi de rușinea lumii.

  2. Un erou, un om curajos spre deosebire de căcăcioșii din turmă, bogați, vedete privilegiate și oameni fără pic de respect de sine, slugi ai unei ideologii represive care canibalizează sportul, diversitmentul și corporațiile.

    Numai idioții pot celebra o categorie de oameni care se definește prin nush ce sex kincky fac ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...