ACTUALITATEItalia | Familia unei tinere va primi despăgubiri de peste 70.000 de...

Italia | Familia unei tinere va primi despăgubiri de peste 70.000 de euro, după ce fata a murit la câteva zile după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca

Francesca Tuscano, profesor suplinitor, a murit la 32 de ani, pe 4 aprilie 2021, după ce a primit doza de vaccin AstraZeneca. Tromboza cerebrală este cea care i-a fost fatală.

La un an de la dispariţie, se cunosc cifrele despăgubirilor oferite de statul italian: este vorba despre puţin peste 77.000 de euro (mai exact, 77.468,53). Banii sunt destinaţi „rudelor care au solicitat, în cazul în care decesul părţii vătămate a fost determinat de vaccinări”, informează Mediafax.

Până în prezent, există un fond de 150.000.000 de euro pentru cei care au suferit prejudicii în urma vaccinării anti-Covid. Medicul legist Luca Tajana şi medicul hematolog Franco Piovella au stabilit că „decesul pacientului a fost în mod rezonabil efect advers la administrarea vaccinului anti Covid-19” şi au exonerat de răspundere doctorii implicaţi în procesul de vaccinare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Opinia mai spune că Francesca a fost ucisă de o tromboză cerebrală foarte rară „asociată cu trombocite scăzute, declanşată în special la femeile tinere de vaccinuri pe bază de adenovirus”, la fel ca AstraZeneca. Cel al Francescei este considerat „un caz model al unei reacţii adverse foarte rare şi foarte grave”. Pe 2 aprilie 2021, după injecţie, tânăra a suferit dureri de cap puternice. Părinţii, care iau în calcul declanşarea unui proces civil, au găsit-o inconştientă. Pe 4 aprilie, la Spitalul San Martino din Genova a fost constatat decesul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...