ȘTIRIÎPS Calinic, primul ierarh care admite că s-a vaccinat. Președintele Klaus Iohannis:...

ÎPS Calinic, primul ierarh care admite că s-a vaccinat. Președintele Klaus Iohannis: Persoanele vaccinate vor putea să beneficieze de un acces mai facil în anumite zone

ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a admis că s-a vaccinat împotriva Covid-19, informează Televiziunea Română.

El a precizat că dacă israelienii s-au vaccinat în număr mare, acest lucru poate servi drept exemplu.

„Da, m-am vaccinat și mă voi vaccina. Dacă poporul israelian, care este foarte precaut, s-au vaccinat toți, putem lua acest lucru ca exemplu. La noi, prea puțini s-au vaccinat”, a spus ÎPS Calinic la Televiziunea Română.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De altfel, Arhiepiscopul Argeșului anunțase încă de la începutul lunii ianuarie că se va vaccina. ÎPS Calinic este primul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române care a admis că s-a vaccinat anti Covid.

În altă ordine de idei, Președintele Klaus Iohannis a anunțat facilități pentru cei care se vaccinează.

Mai precis, este vorba despre posibilitatea ca persoanele vaccinate să aibă acces mai facil în anumite zone.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Campania de vaccinare și încurajarea vaccinării se face pentru oamenii care, din proprie inițiativă, încă nu sunt convinși și, cu siguranță, ne vom adresa tuturor categoriilor sociale. Însă, în același timp, cred că trebuie să înțeleagă toată – încurajarea vaccinării poate să meargă până acolo unde persoanele vaccinate vor putea să beneficieze de un acces mai facil în anumite zone și persoanele nevaccinate să beneficieze și ele de anumite măsuri. Până acum, am avut relativ puține doze de vaccin și a fost nevoie de o programare strictă și pe categorii.

Într-un viitor previzibil, cam pe la sfârșitul lui mai sau în iunie, vom avea suficiente doze pentru oricine dorește să se vaccineze. Și atunci, cu siguranță, va apărea întrebarea „ok, dacă oricine se poate vaccina, atunci cei care se vaccinează înțeleg nevoia acestei campanii naționale, trebuie să simtă acest lucru și prin anumite măsuri administrative. Deci, este foarte posibil ca, la un moment dat, repet, atunci când vor fi suficiente doze disponibile pentru oricine, să existe o încurajare pentru cei care s-au vaccinat”, a spus, marți, președintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Deci cine se vaccineaza ar putea să beneficieze de un acces mai facil în anumite zone.In zona justitiei? Sa ne explice klauss.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate