ACTUALITATEGrupul de Comunicare Strategică (GCS) a trecut la victime un tânăr de...

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a trecut la victime un tânăr de 21 de ani din Sibiu care nu există

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat sâmbătă, 9 octombrie, că printre decesele înregistrate se numără și cel al unui tânăr de 21 de ani, nevaccinat, din județul Sibiu.

Verificând informația, un jurnalist din Sibiu a aflat că această raportare nu se potrivește cu ce a raportat autoritatea locală județeană. Mai precis, în raportul transmis de autoritățile județene, acest tânăr nu apare.

De fapt, după cum a aflat Turnul Sfatului, este vorba despre un bărbat de 71 de ani, trecut în mod greșit cu vârsta de 21 de ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea, nu a fost trimisă publicului nicio rectificare, iar publicațiile continuă să titreze că „un tânăr de 21 de ani, printre victmele Covid”.

GCS a raportat 282 de decese, pentru sâmbătă, 9 octombrie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate