luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEFOTO | Sârbul Novak Djokovici și rusul Andrei Rublev au ciocnit ouă...

FOTO | Sârbul Novak Djokovici și rusul Andrei Rublev au ciocnit ouă de Paști pe teren, pentru a decide cine va servi primul în finala turneului de la Belgrad

Metodă inedită de a stabili cine va avea prima servă în finala turneului de tenis de la Belgrad, disputată duminică în capitala Serbiei.

În loc de a da cu banul, așa cum este tradiția în tenis, sârbul Novak Djokovici și rusul Andrei Rublev au ciocnit ouăle înroșit de Paști. Profitând de faptul că duminică, 24 aprilie, ambii au sărbătorit Învierea Domnului, cei doi sportivi au schimbat metoda de a determina cine servește primul în finala belgrădeană.

Oul rusului Rublev s-a dovedit mai tare, acesta câștigând duelul pascal cu Djokovici. Rusul s-a impus și în finală, câștigând în trei seturi în fața numărului 1 mondial.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rublev nu va putea participa la Wimbledon, deoarece organizatorii au interzis sportivilor ruși și belaruși să ia parte la turneu.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE