ACTUALITATEIon Țiriac, despre eliminarea lui Novak Djokovici, care a lovit din greșeală...

Ion Țiriac, despre eliminarea lui Novak Djokovici, care a lovit din greșeală o arbitră: Foarte dificil de spus dacă s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer

Fostul mare tenismen român, Ion Țiriac, argumentează, într-un interviu pentru Gsp, de ce eliminarea sârbului Novak Djokovici, care a lovit din greșeală o arbitră, nu a fost o decizie corectă.

Potrivit sursei citate, Țiriac e de părere că arbitra țintită de Djokovici nu a fost suficient de atentă și că aceasta putea să evite impactul cu mingea aruncată neglijent de sârb.

„Foarte dificil de spus dacă s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer. Dar e dificil de crezut că s-ar fi procedat la fel cu numărul unu mondial, cu 20.000 de oameni acolo. Nu a fost o agresiune gravă. Arbitra trebuia să se uite la meci, mingea aia a venit cu 40-50 km/h. Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”, a spus Țiriac.

După a anunțat R3Media, Locul 1 ATP, sârbul Novak Djokovici a fost descalificat de la US Open, duminică seara, după ce a lovit o arbitră cu mingea. În primul set al meciului disputat împotriva spaniolului Pablo Carreño Busta, Djokovici liderul ATP a trimis mingea în spate, fără să se uite, iar aceasta a lovit o arbitră de linie.

După ce a fost lovită, arbitra a căzut, iar Djokovici a venit imediat după ea.Arbitrul principal, Soeren Friemel, a decis imediat după incident excluderea sârbului din turneu.

Foto: GPS

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...