ACTUALITATEIon Țiriac, despre eliminarea lui Novak Djokovici, care a lovit din greșeală...

Ion Țiriac, despre eliminarea lui Novak Djokovici, care a lovit din greșeală o arbitră: Foarte dificil de spus dacă s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer

Fostul mare tenismen român, Ion Țiriac, argumentează, într-un interviu pentru Gsp, de ce eliminarea sârbului Novak Djokovici, care a lovit din greșeală o arbitră, nu a fost o decizie corectă.

Potrivit sursei citate, Țiriac e de părere că arbitra țintită de Djokovici nu a fost suficient de atentă și că aceasta putea să evite impactul cu mingea aruncată neglijent de sârb.

„Foarte dificil de spus dacă s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer. Dar e dificil de crezut că s-ar fi procedat la fel cu numărul unu mondial, cu 20.000 de oameni acolo. Nu a fost o agresiune gravă. Arbitra trebuia să se uite la meci, mingea aia a venit cu 40-50 km/h. Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”, a spus Țiriac.

După a anunțat R3Media, Locul 1 ATP, sârbul Novak Djokovici a fost descalificat de la US Open, duminică seara, după ce a lovit o arbitră cu mingea. În primul set al meciului disputat împotriva spaniolului Pablo Carreño Busta, Djokovici liderul ATP a trimis mingea în spate, fără să se uite, iar aceasta a lovit o arbitră de linie.

După ce a fost lovită, arbitra a căzut, iar Djokovici a venit imediat după ea.Arbitrul principal, Soeren Friemel, a decis imediat după incident excluderea sârbului din turneu.

Foto: GPS

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT