joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEÎntr-un raport privind intervenţia de la Crevedia, Raed Arafat declară: „Nu avem...

Într-un raport privind intervenţia de la Crevedia, Raed Arafat declară: „Nu avem pompieri morţi. Avem răniţi”

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că nu au fost pompieri morţi în urma exploziilor de la Crevedia şi a precizat că nu există „interesul de a muşamaliza”.

„Nu avem ce muşamaliza, credeţi-mă. Nici nu avem interesul de a muşamaliza. Îngrădirea dreptului la liberă exprimare familiilor victimelor evenimentului din Crevedia, că am avea pompieri dispăruţi şi decedaţi… Am văzut declaraţia asta a unui membru al Parlamentului la o emisiune. (…) Dacă fiul unei familii este dispărut, voi credeţi că poate cineva să îi oblige să nu vorbească în ziua de astăzi? Cine să îi oblige să nu vorbească? Cine îndrăzneşte să îi oblige să nu vorbească? Acestea sunt informaţii false, răspândite în diferite ore pentru oamenii care pot, dacă nu verifică informaţia, să o ia de bună, să creadă că avem cea mai nenorocită instituţie care răspunde la urgenţă din Europa. Care ascunde pompierii morţi şi spune familiilor să nu spună despre pompierii morţi. Nu avem pompieri morţi”, a spus secretarul de stat, conform Agerpres.

El a adăugat că toţi pompierii răniţi se vor întoarce acasă, conform informaţiilor pe care le deţine.

„Avem răniţi şi, din fericire, până acum, informaţiile arată că pompierii noştri răniţi se vor întoarce toţi acasă. Acestea sunt informaţiile pe care le avem de peste tot. (…) Toate acestea, după opinia mea, fac parte dintr-o campanie pe care o vedem şi mai intensă de fiecare dată când este ceva, de a îndrepta totul împotriva instituţiilor de intervenţie înainte ca să se analizeze. Nu avem ce ascunde”, a spus şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. asta inseamna sa fii mafiot, sa moara in mod dubios cel care a facut verificarile la firma aia si tu sa ne faci cospirationisti, sa ai zeci de pompieri arsi la ordinele tale si tu sa spui ca totul e ok ca nu murit nimeni(inca), sa moara mii de oameni in pandemie la protocoalele tale si daca pui la indoiala buna lui credinta iar esti conspirationist.. si inca multe alte dezastre in urma carora presa il spala si il scoate mereu erou..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE