ȘTIRIINSP: Jumătate din Românii testați după vaccinarea anti-Covid-19 au fost depistați pozitivi

INSP: Jumătate din Românii testați după vaccinarea anti-Covid-19 au fost depistați pozitivi

Conform unui document emis de Institutul Național de Sănătate Publică, aproape jumătate dintre românii testați de coronavirus (ori cu metoda PT-PCR, ori cu cea antigenică, de scurtă durată) după ce au fost vaccinați anti-Covid-19 au fost depistați pozitivi.

Aceste date se arată într-o adresă oficială a INSP, ca răspuns la o cerere pe 544 făcută de o femeie. Documentul aduce semne clare de întrebare în privința eficacității vaccinurilor, mai cu seamă în contextul în care autoritățile iau în calcul să ofere privilegii speciale celor vaccinați, sub pretextul că aceștia „nu transmit virusul”.

Medicii și producătorii de vaccinuri admit că serurile nu protejează de infectare, ci cel mult asigură o formă mai ușoară a bolii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Comentariu citit recent:
    “Vă reamintesc povestea unui experiment de inducere a unor comportamente alterate, și dacă încă mai aveți mintea la purtător, veți înțelege ceea ce se întâmplă acum.
    Într-o cușcă, cercetătorii au închis 5 maimuțe. În mijlocul cuștii, era așezată o scară iar în vârful scării, evident banane. Pofta mare la libertatea de a mânca banane… Dar când o maimuțică începea să urce scara, îngrijitorii le udau pe celelalte 4 cu apă rece rece! Și pentru că gestul s-a repetat de fiecare dată, maimuțele s-au prins că suferința lor umedă se datorează conspiraționistei care voia banane. Așa că la fiecare încercare a unei nemernice care voia să urce la banane, celelalte imediat o luau la bătaie până când nefericitei pofticioase îi trecea de fructul ăla bun (unii îl pot numi libertatea de a fi și de a îți exprima nativitatea speciei). Din acel moment cercetătorii nu au mai udat primatele, și treptat, cu toată pofta .., nicio maimuță nu a mai încercat să urce scara.Experimentul însă nu s-a oprit aici. Una din maimuțele din experiment a fost înlocuită cu una “nouă” și “normală”! Evident cea noua și “neatârnată” s-a repezit pe scară să ia bananele. Instantaneu, forța civica a luat-o la bătaie instant, până când și acesteia i-a trecut de banane… Doar că la aceasta, stimulul opresiv -apa rece- nu a mai aparut. Dupa ce această maimuță a prins ideea că și-o fura daca urcă pe scară, o altă maimuță din cele de început a fost înlocuită cu una nouă și visătoare la banane. Evident, se repeta povestea: pofta de banane, cafteală maximă, nu mai vreau banane rezultatul… Și a mai fost înlocuită o maimuță din cele de la început, și șcenariul s-a repetat pas cu pas. La final, în cușcă nu a mai fost nicio maimuță din primele cinci, ci numai maimuțe care nu au fost niciodată pedepsite cu apa rece. Dar… Când era adusă o maimuță nouă care voia să urce la banane, celelalte o cafteau, soră cu moartea…
    Experimentul cu maimuțe s-a extins la întreaga umanitate. Oamenii au devenit maimuțele celor care fac experimente pe noi.Cușca este molima, bananele sunt simbolul libertății de a te exprima ca ființă umană. Și ca să nu te exprimi așa, pentru că ești închis în molimă, deci nu poți scăpa și trebuie să crezi că nu poți scăpa, la fiecare “derapaj” spre libertate, statul ți-a administrat corecția:  frica de moarte/bătaie/ amenzi/mască/pierderea libertății ca o necesitate a supraviețuirii…ca fiind noua normalitate. Celor care au încercat să se opună, statul le-a închis gura prim media/instituțional/ represiuni. Acum… Statul se retrage tiptil, maimuțele au deja comportamentul modificat, ele sunt cele care vor face treaba murdară a celor care au indus experimentul. Acum însă experimentul continuă chiar mai mult decât au testat pe maimuțe: a apărut recompensa. Dacă te vaccinezi ai “voie” să fii liber, să urci la banane, iar cei nevaccinați sunt udați cu apa rece a lui “tu nu ai voie!” când defapt “ai voie” să fii liber… Înseamnă ca niciodată nu ai fost liber… Ironia face ca cei vaccinați  s-au vaccinat ca să fie liberi.., nu doar sănătoși… Ori asta arată că experimentul a atins un maxim: mă vaccinez să fiu liber, chiar dacă e posibil ca în 10 ani de acum încolo să apară probleme majore de sănătate de la inocularea acestei supe, și să mor… Experimentul a anihilat instinctul de conservare…În experimentul cu maimuțoaicele, oamenii de știință erau “dumnezeii ” maimuțelor. Ei aveau dreptate, iar maimuțele, chiar dacă sunt iubitoare de banane, s-au aliniat pentru că altfel “te bate dumnezeul tău!”.Priviți în jur: medicii împreună cu știința farmaceutică, au inoculat în mentalul turmei ca fiind dumnezeii salvării, cu toate că realitatea obiectivă spune altceva. Ei sunt cei care au instituit dileala asta, au fost plătiți pe cap de covidat viu/mort deci sunt părtași la experiment… Ei sunt maimuțele care aduc dictatura “nu ai voie că ești asimptomatic/netestat/nevaccinat” uitând că, atunci când experimentul se va încheia… vor fi maimuțele sacrificate de cei care au generat experimentul…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...