ȘTIRIÎncep protestele în SUA. BLM este în stradă, după alegerile care îl...

Încep protestele în SUA. BLM este în stradă, după alegerile care îl anunță pe Donald Trump câștigător

Simpatizanții mișcării Black Lives Matter s-au adunat în număr mare în mai multe orașe din SUA, inclusiv în fața Casei Albe, în Washington, pentru a protesta față de posibila realegere a actualului președinte american, anunță Digi24.

Potrivit imaginilor postate pe Twitter, au avut deja loc și altercații între protestatari și forțele de ordine.

În metropolele americane, marile companii își luaseră deja măsuri de protecție, baricandându-și magazinele, cu vitrinele astupate cu placaje, astfel încât să evite pagubele uriașe suferite la protestele violente anterioare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Americanii au votat pentru alegerile celui de-al 46 președinte, rezultatele finale urmând să fie anunțate în câteva zile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...