ACTUALITATE Încep protestele în SUA. BLM este în stradă, după alegerile care îl...

Încep protestele în SUA. BLM este în stradă, după alegerile care îl anunță pe Donald Trump câștigător

Simpatizanții mișcării Black Lives Matter s-au adunat în număr mare în mai multe orașe din SUA, inclusiv în fața Casei Albe, în Washington, pentru a protesta față de posibila realegere a actualului președinte american, anunță Digi24.

Potrivit imaginilor postate pe Twitter, au avut deja loc și altercații între protestatari și forțele de ordine.

În metropolele americane, marile companii își luaseră deja măsuri de protecție, baricandându-și magazinele, cu vitrinele astupate cu placaje, astfel încât să evite pagubele uriașe suferite la protestele violente anterioare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Americanii au votat pentru alegerile celui de-al 46 președinte, rezultatele finale urmând să fie anunțate în câteva zile.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate