ACTUALITATE Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. Trei bolnavi dintr-un salon au fost...

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. Trei bolnavi dintr-un salon au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit, duminică, în una dintre băile Spitalului CFR din Cluj, cel mai probabil de la un scurtcircuit electric, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate.

Incendiul s-a produs la instalaţia electrică, în încăperea aflată la etajul întâi. Din primele date, cauza a fost stabilită ca fiind scurtcicuit electric.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru aerisirea încăperii şi a holului. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Reamintim că, săptămâna trecută, zece bolnavi și-au pierdut viața într-un incendiu din Spitalul Județean din Piatra Neamț.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate