ACTUALITATEIncendiu la Spitalul CFR din Cluj. Trei bolnavi dintr-un salon au fost...

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. Trei bolnavi dintr-un salon au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit, duminică, în una dintre băile Spitalului CFR din Cluj, cel mai probabil de la un scurtcircuit electric, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate.

Incendiul s-a produs la instalaţia electrică, în încăperea aflată la etajul întâi. Din primele date, cauza a fost stabilită ca fiind scurtcicuit electric.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru aerisirea încăperii şi a holului. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Reamintim că, săptămâna trecută, zece bolnavi și-au pierdut viața într-un incendiu din Spitalul Județean din Piatra Neamț.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...