ACTUALITATEAntoni Macierewicz, europarlamentar polonez și fost Ministru al Apărării: Nu ne vom...

Antoni Macierewicz, europarlamentar polonez și fost Ministru al Apărării: Nu ne vom pune suveranitatea în mâinile neocomunismului care s-a răspândit la Bruxelles, în Parlamentul European

Antoni Macierewicz, europarlamentar PiS și fost fost ministru al apărării, a numit istoricul votul din Seim care a autorizat guvernul polonez să răspundă cu veto la inițiativa UE de a lega bugetul UE de așa-numitul „stat de drept”.

El a spus că un vot pozitiv înseamnă „cedarea către Uniunea Europeană a deciziei privind toate drepturile care se aplică în Polonia”.

„A fost unul dintre cele mai importante voturi din istoria Poloniei de după 1989. A fost votată o rezoluție în sprijinul guvernului polonez, decis să răspundă cu veto încercării Uniunii Europene, sub conducerea Germaniei și Franței, de a distruge independența poloneză. Așa-numita legătură între statul de drept și finanțe înseamnă, de fapt, cedarea către Uniunea Europeană a deciziei privind toate drepturile care se aplică în Polonia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Nu este vorba doar de domeniul dreptului penal sau civil. Este vorba, de asemenea, despre răspândirea ideologiei LGBT și transformarea acesteia în temelia vieții sociale în întreaga UE. Disputa care a avut loc în parlamentul polonez este o dispută cu privire la faptul dacă Polonia va fi Polonia, dacă va fi o țară independentă și o națiune suverană, sau dacă vom pune deciziile cu privire la toate drepturile noastre, identitatea națională, religioasă, socială și economică în mâinile nu numai ale oficialilor de la Bruxelles, ci și ale Franței, Germaniei și majorității actuale din Parlamentul European”, a declarat el pentru Radio Maria.

Fostul Ministru al Apărării a afirmat că extrema stânga care era odată la Kremlin este azi la Bruxelles.

„Putem vedea ce se întâmplă astăzi în Parlamentul European. Acea stângă extremă, cândva localizată la Kremlin, a inundat astăzi Bruxelles-ul, Franța, Germania și alte țări. Lucrul este, de asemenea, vizibil în universități, parlamente și instanțele judecătorești. Trebuie să realizăm că o nouă revoluție neocomunistă trece acum prin Europa și prin lume. E un atac asupra religiei, identității și istoriei Poloniei, motiv pentru care o rezoluție care oferă guvernului polonez posibilitatea de a opri marele atac care are loc este atât de importantă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

O așteptam de ani de zile. În cele din urmă, a fost luată. Nu a fost ușor, pentru că au fost discuții interne foarte dificile, dar în cele din urmă a fost luată. Polonia nu va fi de acord să-și pună suveranitatea în mâinile neocomunismului, care s-a răspândit la Bruxelles, în Parlamentul European, și este un instrument al unor țări precum Germania și Franța pentru a domina economia, viața socială, politica și identitatea noastră”, a comentat el.

Reamintim că Polonia și Ungaria și-au folosit dreptul de „veto” pentru adoptarea bugetului UE, decizie criticată în România.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT