ACTUALITATEÎncă un român a căzut în războiul din Ucraina: Pavel Pavlenco avea...

Încă un român a căzut în războiul din Ucraina: Pavel Pavlenco avea doar 21 de ani

Tânărul Pavel Pavlenco a murit în regiunea Herson, în luptele contra armatei rusești, informează Bucpress, citând un comunicat al Centrului Regional Teritorial de Recrutare și Sprijin Social Cernăuți.

Pavel Pavlenco avea 21 de ani și era origina din comuna Crasna. Conform sursei citate, Pavlenco făcea parte unitatea militară А2582 (asistent lansator de grenade) și a căzut în una din luptele de apărare a țării în regiunea Herson.

Pavlenco a fost înmormântat vineri, în comuna natală. Acesta este al treilea ostaș de origine română care a murit în războiul din Ucraina. Primul a fost tânărul Andrei Dumbravă, care a fost ucis într-un atac desfășurat joi, 24 februarie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Patru zile mai târziu a murit și aviatorul Ștefan Ciobanu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate