ACTUALITATEÎn mijlocul protestelor anti restricții, Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, anunță că a...

În mijlocul protestelor anti restricții, Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, anunță că a fost descoperită „tulpina africană”: A apărut un nou virus!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, atenționează că noile tulpini de virus care circulă în România sunt necunoscute și trebuie tratate ca atare. Voiculescu a informat că și tulpina africană a fost înregistrată în România, scrie Agerpres.

„Am stabilit cum se va face secvențierea. Avem de-a face practic cu un nou virus și astăzi la Matei Balș a fost identificat un nou virus cu tulpina africană. Nu este primul caz din țară”, a spus el.

Anunțul vine în contextul în care este zguduită, de trei zile, de proteste naționale împotriva noilor restricții anunțate săptămâna trecută de Guvern.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

 1. nu trece o zi fără ca mașina de propagandă să scoată activiștii plătiți să terorizeze poporul ca să-l țină pasiv, supus, in case tremurând.

  Acum fiind grav au scos tuplina africană, să sune mai inspăimântător.

  Prostimea snoabă, cu șteif care se inchină la mașinăria de presă va inghiți alarma și se va baricada in case.

  Oamenii normali isi vor recupera viața cât pot.

  Intre timp guvernul aduce imigranți și le mai și alocă fonduri. Ăia n-au covid.

  Pe noi protestatarii ne injură că suntem săraci in timp ce falimentează firmele și pentru sirienii lu pește au bani de alocat, ca și cum noi suntem de vină că Hillary Clinton și francezii au demolat Siria prostește că aveau ei interes să redeseneze harta. Să plătească prostimea. Polonezii sau ungurii deștepți și liberi nu vor incasa prostia. Ne-a trebuit un neamț prostalău să asculte de Merkel, să vă pregătiți de refugiați musulmani prin cartiere, și să decartați bani de la buget for ever and ever.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...