ACTUALITATEIMAGINI DRAMATICE | Patriarhul Daniel s-a vaccinat. Bănescu: Poziția favorabilă a Bisericii...

IMAGINI DRAMATICE | Patriarhul Daniel s-a vaccinat. Bănescu: Poziția favorabilă a Bisericii față de vaccinarea în sine ca act medical benevol este foarte bine cunoscută

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, a anunțat că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva Covid-19, spunând totodată că poziția BOR legată de „vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol” este foarte bine cunoscută.

„În legătură cu întrebările primite din partea mai multor colegi, cărora nu am apucat să le răspund, vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieșirea din Parlament, că s-a vaccinat.

Poziția favorabilă a BOR față de vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol este deja foarte bine cunoscută”, a declarat domnul Bănescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La ieșirea de la ședința solemnă din Parlament, Patriarhul Daniel a fost „asaltat” de jurnaliști, fiind întrebat dacă s-a vaccinat. Acesta a răspuns: „Sigur… Ne-am vaccinat. Gata…”. La întrebările legate de doze și de compania care a produs vaccinul Preafericitului, acesta a refuzat să răspundă.

Știre în curs de actualizare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Fiti constienti ca aceasta e parte din strategie, din propaganda subliminala pe care aparatul de stat o pune la cale prin asa-zisii influenceri.
    Lucrurile merg chiar mai departe, daca nu ati auzit, Mos Craciun era cat pe ce sa nu mai vina anul asta, dar ghiciti ce, Mos Craciun are certificat verde (e vaccinat) si vine si anul asta.
    Daca nu ma credeti urmariti reclama Tesco: youtube.com/watch?v=0P7QSCLtRwI
    Deja va era dor de un Craciun asa fain, nu e asa? te vaccinezi si totul va fi bine…. certificatul deschide toate usile.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...