marți, martie 28, 2023
ACTUALITATELiderul AUR Bistrița-Năsăud a retras produsele austriece din magazinele sale, în semn...

Liderul AUR Bistrița-Năsăud a retras produsele austriece din magazinele sale, în semn de protest

După ce Austria și-a manifestat opoziția în legătură cu intrarea României în Schengen, în semn de protest, Dragoş Hârjoabă a decis să retragă din magazinele pe care le deţine, băuturi răcoritoare şi energizante produse în Austria, informează Libertatea.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri, Hârjoabă a transmis că a golit „frigidere întregi” din cele cinci magazine ale sale, dezamăgit de reacția oficialilor austrieci.

„(…) Protestul este forma mea de a-mi manifesta dezamăgirea faţă de reacţia Austriei, dar nu ştiu dacă este neapărat reacţia Austriei, s-ar putea să fi fost rândul ei: anul trecut ne-am opus noi, anul acesta te opui tu”, a afirmat acesta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea:Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebat dacă a observat aceeași reacție și la alți proprietari de magazine, Dragoş Hârjoabă a spus că, deşi i-a contactat pe unii dintre aceştia, nu a văzut reacţii similare.

„Mi-aş fi dorit să se alăture, eu am transmis mesaje către cei din Bistriţa cu care sunt în contact, care au şi ei magazine, au zis că vor lua în calcul, dar nu am văzut nimic. (…)”, a explicat liderul judeţean al AUR.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Eu, or mai fi destui, nu vreau Shengen; controlul la granița cu Bulgara și Ungaria mai oprește emigranții ilegali.
    Poate să mă lămurească cineva ce vrea Shengen cu ce aș fi câștigat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate