ACTUALITATEImagini cu blana ursului Arthur, ucis de prințul austriac: după ce a...

Imagini cu blana ursului Arthur, ucis de prințul austriac: după ce a fost JUPUIT, trofeul va fi transportat în afara țării

Blana ursului Arthur, împușcat de prințul austriac Emanuel Liechtenstein, a fost depusă la o tăbăcărie din Târgu-Secuiesc de o persoană de etnie maghiară. Aceasta ar urma să fie transportată în Austria, unde îşi are reşedinţa controversatul prinţ, potrivit Prima TV.

Prinţul austriac a venit pe 13 martie în România, pentru o partidă de vânătoare. El primise autorizaţie pentru a împuşca o ursoaică ce provocare multe probleme într-o localitate din Covasna, însă partida de vânătoare s-a terminat în cu totul alt mod. Prinţul Emanuel l-a împuşcat pe ursul Arthur, care era monitorizat de mai mulţi ani de cei de la Agent Green şi care era unul dintre cele mai mari din România şi din Europa.

Prințul austriac, acuzat că a împuşcat marele urs Arthur, a declarat că nu vrea să se implice în „niciun fel” de discuţie pe această temă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Personal, nu vreau să mă implic în niciun fel în discuție”, a spus prințul austriac.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Autoritățile române vor opri la vamă blana ursului și o vor prezenta ca și corp delict în viitoarea anchetă penală pt braconaj.
    E tare, nu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate