ACTUALITATEImagini cu blana ursului Arthur, ucis de prințul austriac: după ce a...

Imagini cu blana ursului Arthur, ucis de prințul austriac: după ce a fost JUPUIT, trofeul va fi transportat în afara țării

Blana ursului Arthur, împușcat de prințul austriac Emanuel Liechtenstein, a fost depusă la o tăbăcărie din Târgu-Secuiesc de o persoană de etnie maghiară. Aceasta ar urma să fie transportată în Austria, unde îşi are reşedinţa controversatul prinţ, potrivit Prima TV.

Prinţul austriac a venit pe 13 martie în România, pentru o partidă de vânătoare. El primise autorizaţie pentru a împuşca o ursoaică ce provocare multe probleme într-o localitate din Covasna, însă partida de vânătoare s-a terminat în cu totul alt mod. Prinţul Emanuel l-a împuşcat pe ursul Arthur, care era monitorizat de mai mulţi ani de cei de la Agent Green şi care era unul dintre cele mai mari din România şi din Europa.

Prințul austriac, acuzat că a împuşcat marele urs Arthur, a declarat că nu vrea să se implice în „niciun fel” de discuţie pe această temă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Personal, nu vreau să mă implic în niciun fel în discuție”, a spus prințul austriac.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Autoritățile române vor opri la vamă blana ursului și o vor prezenta ca și corp delict în viitoarea anchetă penală pt braconaj.
    E tare, nu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...