duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEArad | O femeie din Buteni a fost bătută de un polițist...

Arad | O femeie din Buteni a fost bătută de un polițist de la „Rutieră” pentru că nu purta mască, după care a fost lăsată inconștientă în mijlocul drumului!

O femeie din comuna Buteni, județul Arad, care nu purta mască ar fi fost luată la întrebări și bătută apoi de un polițist, fiind lăsată în mijlocul drumului, informează Criticarad.ro.

Conform surselor citate de către Criticarad, oamenii care au găsit-o pe femeie au sunat la 112, dar apelul lor a fost preluat cu întârziere de oamenii legii.
Femeia în vârstă de 54 de ani este din comuna Buteni, a fost preluată de o abulanță SMURD venită de la Spitalul Orășenesc Ineu și transportată la UPU a Spitalului Județean Arad.

Conform oficialilor de la unitatea spitalicească centrală „pacienta a refuzat internarea și a plecat acasă pe propria ei semnătură”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform unei alte surse, „scena de groază s-a petrecut în localitatea Buteni, la ieșirea spre Bârsa, în jurul orei 13:00. Femeia venea de la sapă și locuiește în apropiere, trebuind doar să treacă strada când a fost oprită de oamenii legii. Erau 3 trei polițiști, nu unul: doi o țineau pe femeie de mâini și unul o lovea cu pumnii, până când a început sângele să-i curgă pe gură” – ceea ce nu schimbă datele problemei, ci le face și mai grave (dacă nu cumva o fi vorba despre alt caz!).

„Foarte rău, deoarece politia din Buteni nu a venit la fața locului, iar cei 3 muschetari plecaseră mândri de fapta lor lăsând femeia întinsă pe pământ, curgându-i sânge pe gura și nas, inconștiență. Nu sau gândit ca acea femeie are greutăți familiare, acasă venise după niște porumb la o familie care o ajuta să trăiască. Cinste poliției ca are asemenea angajați!”
, a spus un alt martor.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Arad face următoarele precizări:

„În această dimineață, în jurul orei 11, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere.”

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • Arad

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. A început operaţiunea de “lămurire”.
    În perioada colectivizării ţăranii care nu vroiau să-şi dea pământurile la CAP erau chemaţi la “şedinţe de lămurire” – se încheiau cu bătăi, arestări, unii mai dispăreau; în final colectivizarea a fost un succes.
    Acum sunt “lămuriţi” cei care nu vor să stea cu mască non-stop; urmează nevaccinaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE