joi, noiembrie 30, 2023
ACTUALITATEIdeea fixă a premierului Orban: Copilul este mai în siguranță la școală decât...

Ideea fixă a premierului Orban: Copilul este mai în siguranță la școală decât acasă, în familie

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, că începerea cursurilor reprezintă o necesitate şi s-a arătat convins că la şcoală elevii vor fi mai puţin expuşi riscului de îmbolnăvire decât în alte locuri.

„Sunt convins că la şcoală copilul va fi mai puţin expus riscului de îmbolnăvire, decât liber în alte locuri, locuri de joacă sau pe terenul de sport. Noi vom urmări respectarea regulilor de protecţie sanitară”, a declarat, duminică, premierul Orban, citat de Agerpres.

Nu este prima dată când premierul Ludovic Orban sugerează că Statul, reprezentat în cazul de față prin școli, poate să asigure protecția copiilor mai bine decât familia.

Și la sfârșitul lunii august, premierul Orban a subliniat că riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 pentru copii este mai redus la şcoală decât dacă ar sta acasă, fără supraveghere.

„Eu cred personal – dar am şi discutat cu specialişti – că riscul de îmbolnăvire pentru elevi, din punctul meu de vedere, este mai mic la şcoală, unde copilul este sub supravegherea cadrelor didactice, cea mai mare a timpului, cu excepţia pauzelor, decât atunci când este lăsat liber, mai ales când vorbim de adolescenţi, care interacţionează fără niciun fel de regulă şi de supraveghere”, a afirmat premierul, potrivit ȘtirileProtv.ro.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate