duminică, iunie 4, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Orban: Mă voi implica cu toată forța pentru demiterea lui...

VIDEO | Orban: Mă voi implica cu toată forța pentru demiterea lui Iohannis. A ajuns în spirala nebuniei / Nu votez guvernul Ciucă. Este un eșec garantat

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat duminica, la Realitatea Plus, ca se va implica total într-un demers de demitere din funcție a șefului statului.

„Suspendarea președintelui. Aici trebuie să știm foarte clar ca suspendarea duce la referendum si la demitere si aici eu va spun cu extrem de mare seriozitate si responsabilitate, având o parte de răspundere pentru realegerea lui Iohannis in 2019, deși atunci era cu totul si cu totul altceva si nimic nu indica va va putea sa ajungă într-o asemenea spirala a nebuniei, mă voi implica cu toate forță pentru demiterea președintelui. E cel mai mare rău, la ora actuala cel mai mare rău din viața politica, cel care a determinat criza este Klaus Iohannis”, a declarat Orban.

În ceea ce privește propunerea de guvern Ciucă, Orban a declarat că nu-l va vota.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„A-l antrena pe domnul Ciucă în acest demers care în mod evident este un eșec garantat şi, mai ales, nu este un eșec oarecare, este un eșec care poate avea niște consecințe constituționale extrem de grave… Unu: neinvestirea guvernului perpetuează acest guvern interimar care numai de treburile publice și de interesul cetățeanului nu se ocupă. Doi: îl pune pe Nicolae Ciucă într-o situație în care pierde o bătălie în care el nu conduce nimic. Sigur, eu pot să-mi pun întrebarea de ce a acceptat rolul ăsta: sigur, a acceptat rolul ăsta pentru că el, ierarhic, are un singur șef: pe comandantul suprem al Armatei, care e președintele României, care l-a târât în toată povestea asta”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Întrebat dacă va vota guvernul propus de Nicolae Ciucă fostul lider al PNL a răspuns: „Am spus că nu-l votez”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate