ACTUALITATEIași | Doi studenți protestează îmbrăcați în combinezoane împotriva introducerii certificatului verde...

Iași | Doi studenți protestează îmbrăcați în combinezoane împotriva introducerii certificatului verde în universități

Doi studenți din Iași au protestat marți prin centrul orașului împotriva introducerii certificatului verde în universități. Aceștia au îmbrăcat combinezoane, ochelari, unul dintre ei mască normală, iar celălalt mască de gaz, pentru a atrage atenția asupra abuzurilor ce se întâmplă în învățământul universitar sub pretextul pandemiei.

Pe spate purtau o pancartă pe care scrie „STUDENT NEVACCINAT”, iar sub text se află un cod QR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cei doi manifestanți au preferat să rămână anonimi, spunând că oricum ei „nu sunt persoane, ci numere”, întrucât sistemul de educație „nu îi tratează drept persoane individuale”. Ei spun că, în viziunea autorităților în învățământ, sunt „buni doar ca să crească finanțarea universităților” și că „drepturile și interesele lor legitime nu contează”.

Aceștia își motivează îmbrăcămintea sugestivă, declarând că e un semn de protest împotriva deciziei Consiliului Național al Rectorilor (CNR) de a condiționa accesul în spațiul universitar de certificatului verde digital care atestă vaccinarea, testarea negativă sau trecerea prin boală.

Protestatarii amintesc de declarațiile din primăvară (a.c.) ale ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, când acesta spunea că există posibilitatea ca studenții nevaccinați să fie obligați să vină în combinezoane la cursuri și anunța prioritizare în cămine pentru cei vaccinați.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Combinezonul, pentru cei doi studenți, este ca o „metaforă” pentru certificatul verde ce se impune în prezent pentru a condiționa accesul la educație.

Odată scanat, codul QR din subsolul pancartei trimite la următorul mesaj:

Liga Studenților (LS IAȘI) a publicat luni un comunicat oficial în care critică vehement decizia CNR de a introduce certificatul verde în sistemul de învățământ universitar și postuniversitar.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

 1. 2 studenți curajoși și geniali, transmit un mesaj cu mai mult impact decât o corporație publicitară cu buget de 100.000 $$$

  marea minciună oficială de azi este că există risc. Nu ! Există risc diferențiat

  99,7% n-au probleme. Din cei cu probleme, 95% sunt bătrâni și afectați de precondiții.

  Deci vaccinul are sens la categorii de risc dar e dubios la studenți sănătoși !!! De ce să isi ia tinerii riscul vaccinal pentru o gripă care pe ei ii intărește și au șanse cvasinule să facă forme grave?

  Propaganda a selectat un tânăr la ATI și a uitat să spună că avea diabet. Adică a făcut din o excepție adevărul oficial să sperie tinerii sănătoși să se ingrămădească ei ca vitele la vaxxinare. O crimă de stat impotriva tinerilor

 2. Ar trebui facute cunoscute efectele negative ale aceatei substante ARNmesager care se gasește in vaccin.
  Asa ceva odata introdus in corp prin ,,vaccin,, impune celulelor din organismului nostru sa creeze o substanta, o proteina careia ,,ei,, i au spus spike . La inceput specialistii credeau ca e inofensivă, apoi tot ei au constatat ca e toxica coaguland sangele cel mai grav fapt care se poate intampla. Orice cheag inainteaza pana blocheaza circulatia. Au fost zeci de mii de AVC uri accidente vasculare infarcturi care au loc la inima , din cauza unui cheag sau depunerilor de pe arteră.

  Proteina spike coaguleaza sangele si de aceea nu au fost lăsate sa se faca autopsii, pt ca ar fi deacoperit coagulari diseminate adica in multe locuri din corp. Unde au facut autopsii asta au descoperit.

  S a descoperit oxid de grafen care e toxic si distruge celulele cu care intra in contact. El se depune in organele interne mai ales in cele reproducatoare. De aceea s a descoperit ca fetele si baietii devin sterili .

  Sunt introduse molecule magnetizate cu scopul de a fi reperati prin antene.
  Asa ceva ne face pe noi sa devenim ceea ce spuneau autoritatile ,,vite marcate,, . Asta e scopul marcarea fiecarei persoane. Asta insiată cei care sunt trimiși obligati sa indeplineasca aceat ordin. De aceea atata interes aberant pt vaccin si nu pt vindecarea ca in cazul oricarei viroze de sezon.
  Exista zeci de tipuri de virusuri care stau in aer si dau afectiuni respiratorii.
  OAMENII ASTA AU viroze de sezon !
  Nu covid. Nici nu este fotografiat acest virus.
  Exista cercetari care spun ca este o boala prionică adica a unor componente deformate, modificate din proteine .

  Toate raportarile despre persoanele decedate sunt sterse din toate bazele de date ale medicilor.
  Orice referire la efecte adverse !

  Interesul ,,lor ,, e sa devenim acele ,,vite marcate,, asta vor ei . Un oficial spunea ca dupa vaccin poate apropia un aparat de persoana vaccinată si spune : numele bolile avute alte informatii deapre persoană. Se pare ca asta se urmarește

  Deci proteina care se formeaza in noi in urma introducerii in corp ( vaccinare) ne coaguleaza sangele deci vac e periculos. De aceea nu ne facem .

  Spuneti ca e un abuz, ca asa ceva trebuie anchetat, ca nu vor mai fi votate acele persoane. Că este o forma de dictatură, inadmisibila.
  Vac nu imunizeaza ! Cand a fost invatat de asa ceva la medicină ? Cei care au inventat ARNm spun ca NU imunizează. Colegii vac s au imbolnavit. In statele puternic vaccinate , sunt cele mai multe cazuri de reinfectari cu Delta cu ce spun ei covid si cu alte viroze. Se pare ca le e slabit sistemul imunitar.

  Atat mai spun exiata viroze de sezon. Oamenii fac asta toamna si primavara.
  Testele PCR spun abuziv ca e covid. Teatul nu diferentiaza virusii . El arata ca e ceva si medicii asiatentii spun in mod gresit ca e covid cand e de fapt viruaul Sincițial care ne da Gripa normala , Paragripal, Mixovirus, Adenovirus, și altele, sunt zeci de tipuri.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...