ACTUALITATEMedicul Valeriu Gheorghiță, despre decesele din Norvegia: Nu există vreun semnal că...

Medicul Valeriu Gheorghiță, despre decesele din Norvegia: Nu există vreun semnal că ar exista o relaţie de cauzalitate între vaccinare și acele decese

În acest moment nu există vreun semnal privind o relație de cauzalitate între vaccinare și decesul persoanelor din Norvegia, a declarat, marți, într-o conferință de presă, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea, medicul Valeriu Gheorghiţă, anunță Agerpres.

„Asocierea întâmplătoare (…) între momentul vaccinării şi instalarea decesului din alte cauze medicale poate să ridice această suspiciune pe care şi colegii din Norvegia au ridicat-o.

Este o analiză în curs, însă la acest moment nu există semnal sau vreun semnal că ar exista o relaţie de cauzalitate între vaccinare, respectiv instalarea acelor decese.

Şi vă dau o situaţie ipotetică: o persoană se poate vaccina şi peste două zile, indiferent de vârsta ei, poate să aibă un accident rutier şi să-şi piardă viaţa. Nu înseamnă că s-a întâmplat din cauza acelui vaccin. Din păcate, sunt boli terminale, sunt boli foarte grave, care practic au parcursul lor natural, care este puţin influenţat sau mai puţin influenţat de actul medical propriu-zis. Din acest punct de vedere, nu s-a stabilit la acest moment o relaţie de cauzalitate.

Vom aştepta rezultatele din Norvegia şi, în momentul în care Agenţia Europeană a Medicamentului va face precizări în acest sens, cu siguranţă, ele vor fi cunoscute şi de noi şi de opinia publică. Dar, repet, nu avem semnale de existenţa unei relaţii de cauzalitate”, a precizat Gheorghiţă.

Reamintim că autoritățile norvegiene au intrat în alertă, săptămâna trecută, după ce 23 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid. Între timp, numărul deceselor a crescut până la 33.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Ba da, doctore Valeriu Gheorghiță, există un semnal și încă unul foarte important, dar se vede treaba că n-ați aflat încă : pe 30 aprilie 2021, Institutul de cercetări biologice Salk din California a publicat în „Circulation Research” rezultatele cercetărilor privind proteina spike a virusului Corona. Bomba anului : proteina spike este cea care produce cheagurile de sânge în artere, astupându-le, astfel că omul moare de infarct sau de atac vascular cerebral. De câte ori n-am auzit cu toții, până acum, că decesul unui vaccinat nu poate fi pus în legătură cu vaccinul, findcă făcuse infarct sau atac cerebral ! Ba tocmai infarctul și atacull cerebral au fost provocate de vaccin, care nu numai că introduce în corp proteina spike dar introduce și informația ca celula să tot fabrice proteine spike, până ce toți vaccinații trec lacul dincolo… Institutul Salk spune că proteina spike atacă și dacă este singură, introdusă în corp de vaccin, și ca parte a virusului și nu ezită să declare vacinurile Pfeiser, Moderna, Johnson & J. și Astra-Z. drept vaccinuri genocidare ! Atenție, mare, domnule doctor! Începând de azi ați aflat că există semnalul care spune că vacinurile sunt… GENOCIDARE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...