ACTUALITATEHotărârile de Guvern care impun starea de alertă și certificatul verde, au...

Hotărârile de Guvern care impun starea de alertă și certificatul verde, au fost declarate ilegale de Curtea de Apel Cluj.Decizia nu este definitivă

Curtea de Apel Cluj a anulat, în primă instanță, Hotărârile de Guvern care impun Certificatul Verde Digital și continuarea stării de alertă, scrie pe FB, europarlamentarul PNTCD Cristian Terheș.

In postare se precizează și că „Actiunea a fost initiata de avocații Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.
Această hotărâre poate fi atacată cu recurs. Daca anularea rămâne definitivă, dat fiind că DEJA s-au încălcat în baza acestor acte foarte multe drepturi și libertăti fundamentale ale cetățenilor, întregul Guvern este grup infracțional organizat ce a comis infracțiunea de abuz în serviciu în formă continuată.

Camera Deputatilor are obligația, în același context, să respinga abjecția impunerii Certificatului Verde Digital și să redea românilor dreptul să-și exercite libertățile fără condiționări.
Nu în ultimul rând, Parlamentul are obligația să demită prin moțiune de cenzură acest guvern PNL trădător condus de Florin Cițu, guvern care a îngrădit abuziv drepturile românilor.
Lupta pentru libertate continuă! E important să întelegeți fiecare că această luptă e una perpetuă. Ne vedem în stradă, în București, pe 2 octombrie 2021! Fcertifdelicitări încă o dată celor doi avocați clujeni Mikolt Kapcza și Gabriel Marin!“.

Reamintim că HG privind certificatul verde a trecut de Senat cu o formă modificată și se află în dezbaterea Camerei, for decizional.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...