ACTUALITATEGRAFIC | Israel, cea mai vaccinată țară, înregistrează un record de 10.000...

GRAFIC | Israel, cea mai vaccinată țară, înregistrează un record de 10.000 de cazuri. Crește îngrijorător și numărul de morți

Israelul raportează astăzi, 24 august, aproape 10.000 de noi cazuri zilnice de Covid-19 diagnosticate în ultimele 24 de ore, pentru prima dată în ultimele șapte luni. Ministerul Sănătății a declarat că 9.831 de persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus luni, ceea ce se aproprie de recordul de 10.118 de cazuri raportat pe 18 ianuarie.

Ministerul a declarat că, după ce au fost efectuate peste 152.000 de teste, rata de contaminare se ridică acum la 6,63%.

Cel puțin 678 de pacienți sunt în stare gravă, dintre care 123 au nevoie de ventilator mecanic. Numărul oficial al deceselor este de 6.864, după ce au murit încă 12 pacienți luni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Duminică au decedat 30 de pacienți Covid – un număr record de decese într-o singură zi, de la începutul celui de-al patrulea val. De la începutul lunii, 386 de pacienți Covid au murit în Israel, comparativ cu opt în luna iunie.

Numărul persoanelor care au contractat virusul în Israel de la izbucnirea pandemiei, în februarie 2020, a ajuns la un milion.

Luni, peste 92.000 de israelieni au primit a treia doză de vaccin anti-Covid și alți 10.000 au primit prima doză – dintre care majoritatea sunt adolescenți.

Un total de 1.575.898 de persoane au primit trei doze ale vaccinului până acum, scrie SmartRadio.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Valul patru în Israel

La o analiză pe site-ul Worldometers a situației Israelului, tendințele pentru un val 4 mult mai puternic decât primele trei este evidentă.

Astfel, după o lună de la primele tendințe crescătoare, numărul de noi cazuri zilnice confirmate în valul 4 este pe punctul de a depăși valurile 2 și 3, în condițiile în care, până în prezent, aproape 60% din populația Israelului a fost vaccinată cu ambele doze, iar 1.275.898 de persoane, așa cum arătam anterior, au primit a treia doză de vaccin.

În Israel crește și numărul de morți

După o cercetare pe același site, se poate observa cum a început să crească și numărul de morți, cam după data de 1 august 2021. Pe data de 22 august 2021 a fost înregistrat un record de decese pentru Israel.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Chiar dacă cifrele sunt îngrijorătoare, după ce mare parte din populație s-a imunizat anti-Covid-19, țara vrea să imunizeze și elevii în timpul orelor de la școală.

Vaccinarea se va face cu acordul părinților, au anunțat luni autoritățile guvernamentale însărcinate cu lupta împotriva coronavirusului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Israelul a vaccinat copii cu vârste de peste 12 ani, dar în anumite cazuri excepționale și copii cu vârste de cinci ani. Totuși, excepțiile se aplică unor copii care sunt în mod deosebit expuși în fața riscurilor medicale – spre exemplu din cauza obezității extreme, bolilor cronice severe de plămâni și a problemelor cardiace, potrivit HotNews.

Citește și: Ironie: Ministrul ȘTIINȚEI din Israel s-a infectat cu COVID-19 după ce s-a imunizat cu a treia doză de vaccin

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate