ACTUALITATEGheorghe Hagi despre Maradona: Tristețe fără margini la moartea unui geniu

Gheorghe Hagi despre Maradona: Tristețe fără margini la moartea unui geniu

Fostul căpitan al Naționalei de Aur a României, Gheorghe Hagi, a avut un mesaj emoționant după moartea lui Diego Armando Maradona, cel pe care l-a întâlnit, într-un meci direct între naționalele României și Argentinei, la Mondialul din 1990: „Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu”.

„Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona”, scrie Gheorghe Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Hagi a postat și o poză în care apar cei doi căpitani, Hagi – decarul Naționalei României și Maradona, căpitanul Agentinei, la meciul de legendă de la Campionatul Mondial din 1990, câștigat de reprezentantiva României cu scorul 3-2.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT