ACTUALITATEGheorghe Hagi despre Maradona: Tristețe fără margini la moartea unui geniu

Gheorghe Hagi despre Maradona: Tristețe fără margini la moartea unui geniu

Fostul căpitan al Naționalei de Aur a României, Gheorghe Hagi, a avut un mesaj emoționant după moartea lui Diego Armando Maradona, cel pe care l-a întâlnit, într-un meci direct între naționalele României și Argentinei, la Mondialul din 1990: „Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu”.

„Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona”, scrie Gheorghe Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Hagi a postat și o poză în care apar cei doi căpitani, Hagi – decarul Naționalei României și Maradona, căpitanul Agentinei, la meciul de legendă de la Campionatul Mondial din 1990, câștigat de reprezentantiva României cu scorul 3-2.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...